Cuvinte minune

0

cuvinteFiecare dintre noi reactioneaza pozitiv la auzul complimentelor. Avem nevoie de confirmari si acceptare, acestea sunt nevoile cele mai astringente ale omului ce traieste in secolul nesigurantei. Cand vine vorba despre barbati, stim deja doamnelor ca sunt mult mai sensibili si pretentiosi cand relationeaza. Ca sa va usurati exsitenta alaturi de un mascul „pretios” amintiti-va din cand in cand ca trebuie sa folositi cuvinte magice, precum:

1.”Dragul meu, te respect„.- prin exprimarea respectului, aratati partenerului dvs. ca va doriti un egal in relatie.

2.” Arati bine„- barbatii sunt prin definitie nesiguri, confirmati-le din cand in cand ca arata conform dorintelor dvs. pentru a le crea confort.

3.”Multumesc„-este un cuvant ce nu ar trebui sa lipseasca din vocabular; arata apreciere pentru lucrurile pe care cineva le face pentru dvs.

4.”Am incredere in tine„- asa il determinati sa se simta confortabil stiind ca va simtiti in siguranta alaturi de el”.

5.”Sunt de partea ta„- va stii ca-i sunteti loiala si ca il veti sprijini tot timpul.

6.”Te ascult„-afirmand acest lucru, il instiintati ca-i valorificati opiniile si ca va pasa.

7.”Buna dimineata! Azi nu vrei sa intarziem la job?„- aceasta este o „melodie” pe care partenerul dvs. ar dori sa o auda cat mai des posibil.

8.”Imi pare rau„- asumarea responsabilitatii. Il face sa nu mai resimta pe umerii sai toata responabilitatea unui esec. Daca v-ati certat, invatati sa spuneti ca regretati, efectele sunt garantate!

9.”Prietenii tai sunt amuzanti„-astfel va avea certitudinea ca nu va doriti ca el sa renunte la prietenii sai.

10.”Alaturi de tine, arat bine„-barbatii se dau in vand dupa o astfel de expresie. Va stii ca a reusit sa va impresioneze.

11.”Ai gatit delicios„- complimentele pentru felul in care va gateste, arata ca apreciati efortul pe care l-a depus pentru dvs. si va repeta experienta.

12.”Sunt fericita„-la fel ca si dvs. doamnelor, barbatii au nevoie sa stie ca au reusit sa va multumeasca, exprimarea fericirii reprezinta „cireasa”  din varful relatiei dvs.

13.”Sunt mandra de tine„-fiecare se incanta cand cineva-i observa progresul.

14.” Nu este vina ta„-barbatul dvs. vrea sa stie ca actioneaza corespunzator valorilor educationale si sociale pe care le aveti in comun.

15.”Esti mai dragut ca Denzel Washington„-hmmm…nu aveti idee ce inseamna pentru un barbat sa fie complimentat si comparat cu un star.

Scopul suprem al partenerilor dvs. este sa va multumeasca. Barbatii nu pot supravietui intr-o frustrare continua, au nevoie de confirmare, acceptare, respect. Confortul lor emotional vine din fericirea pe care o afisati.

Valorificarea masculina tine de relatia pe care o au, de responsabilitatile pe care si le asuma si de contextul in care isi pot exprima toate acestea.

Doamnelor nu va ramane decat sa va respectati, admirati si evident sa va iubiti partenerul de viata.

Vlad Alexandrescu

(573)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *