Dragi barbati…întrebați!

0

A pain in my……

Când Irina s-a trezit de dimineața cu-n deget în fund a crezut ca i-a picat prost fasolea de seara trecută, a sărit în papuci si s-a dus ghem în budoar. De unde s-a intors veselă si adormită, nici pipi n-avea chef să facă.

Numai că Tudor se trezise -cu totul înaintea ei si a simțit nevoia s-o surprindă, așa cum mai citea el pe eva.ro si pe fițuicile alea cu titluri tâmpite pe care le scoate google pe primul loc, la „cum s-o surprinzi in pat“. Ultima data nimerise pe nu stiu ce forum de la studenție punct ro și simțindu-se ca la 20 de ani în dimineața cu pricina, a vrut să testeze dacă perineul e cu adevarat așa „enervat“ încât își poate trimite iubita direct în paradis.

Ultima dată când îi intrase Irinei un deget în fund, era acoperit cu latex negru și ea stătea cuminte pe masa ginecologică, după ce-a tras 100 de gin la 9 dimineata. Hemoroizii bată-i vina. I-a cauterizat blând doctorița.
In dimineața cu pricina,Tudor a reușit să-i enerveze într-adevar perineul dar și canarii din colivie, c-a strigat drăguța lui ca liliacul ținut de-o aripă când s-a produs a doua încercare. El a crezut că „s-a dus la baie să se pregătească“.

„N-ai decât să ți-l bagi în fund“ a devenit expresia preferată a Irinei când se mai certau pentru câte un lucrușor minor.

A pain that I´m used to….do

femeie-mirataHabar nu am dacă Mihaela chiar avea ticul ăla nervos, vorbisem cu ea o singură dată și atunci m-a călcat pe degetul mic, în lift. În loc să-i leșin în brațe de durere, m-am gândit instant să rezist 3 etaje ca să pot urla, am bălmăjit un „nu-i nimic“ și gata.
Mihaela era măritată și necununată cu doi vecini, directoare de bancă, plină de bani și frumoasă foc.
Marius îi era un fel de secretar. O aștepta cu cafeiul îndulcit cu miere cum îi plăcea ei, cu internetul deschis la cursul valutar din ziua respectivă și cu slițul închis dar activat.
A rezistat Marius eroic 6 luni, dar era topit dupa șefă-sa. În același timp, știa că în vreme de criză financiară și hormonală, de-ăsta job nu mai pupă dacă face o greșeală, așa că se limita la tranzacții, cafele și-și lua pantaloni cu-n număr mai mare.

Pe de altă parte, a „ghicit“ el semnalele că prost nu era. Mihaela îi trăgea cu ochiu de vreo 9 ori pe zi și-acum oricât ar fi fost el de speriat și nesigur, „gestul acela“ nu putea sa nu-l observe. Nefiind el însuși o frumusețe, s-a gândit inițial că e ceva „friendly“ din partea ei, dar doamna blitza la greu până după program.

În ziua în care Marius a decis ca nu mai are rost să poarte pantaloni largi, în loc s-o aștepte cu cafei și cu ultimele rapoarte financiare în birou, a încolăcit-o ca boa, a avântat-o pe birou și i-a verificat toate posibilele carii dentare.
Au trecut trei zile și-a trecut și secretarul directoarei în ghereta de schimb valutar, de unde ieșea o dată pe zi, cât să facă pipi si acela cronometrat.

Mihaela avea tic nervos de când benzodiazepinele și psihiatrii erau tabu: dădeau dependență, nebunie sau o combinație între cele două. Așa că mă-sa și tac-su au tratat-o cu foi de varză și cu leuștean. Una dintre ele a avut efect pentru că în trecut, Mihaela blitzuia cu ambele pleoape, stătea mai mult cu ochii închiși decât cu ei borcănați. Și-acu, destinul și șlițul, o privau pe ea de cea mai bună cafea și-l puneau pe el în cel mai îndepărtat colț din bancă.
Femeia nu s-a simțit jignită în fapt de „gestul“ surpriză, că nu-i era tocmai indiferent colegu. Dar după ce și-au testat reciproc papilele gustative, el i-a „mărturisit“ că era EVIDENT că trebuia să se întâmple, din moment ce ea „trăgea cu ochiul de câte ori avea ocazia“ .
Nu-i strivise fundul pe birou, îi strivise mândria de femeie frumoasă.
„Puteai să mă întrebi, tâmpitule!“

Dragi barbati întrebați!
Da, și nouă ne e rușine, ne e greu, nu avem curaj, nu știm cum să punem problema, ne fâstâcim, vrem să vă facem pe plac – și-ar fi bine să întrebăm. Chiar și lucrurile care „nu se întreabă“, că preferăm să mocnim decât să dăm cu spray în ochi și să producem ticuri nervoase. Comunicarea poate face diferența dintre salteaua din living și patul matrimonial.

Hapi.Riverwoman

(1526)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *