Horoscop 14- 20 iulie 2014

0

Horoscop 14- 20 iulie 2014-BERBEC
In domeniul problemelor financiare predomina o atitudine conservatoare. S-ar putea sa vrei sa iti retragi investitiile sau sa reduci riscurile. Esti mai secretos decat de obicei in legatura cu lucrurile pe care le posezi. S-ar putea sa simiti nevoia sa fii mai organizat in rutina ta zilnica si sa preferi o programare mai eficienta a evenimentelor.

TAUR
Disputele si certurile sunt absente, asa ca armonia si intelegerile sunt mai usor de obtinut. Atmosfera sociala este mai placuta, ceilati sunt mult mai politicosi si civilizati. Este o perioada excelenta pentru petreceri si reuniuni private. Esti intr-o stare buna si esti placut de ceialalti.
GEMENI
Este o perioada foarte optimista si te simti plin de idei pe care nu ai timp sa le pui in aplicare. Acesta este un timp bun sa incepi un proiect nou care iti va ocupa o perioada lunga de timp. Daca deja ai o agenda incarcata vei afla ca trebuie sa-ti organizezi timpul.
RAC
Poti sa raspunzi nevoilor altora fara sa ai sentimentul de a compromite ceva important. Momentele petrecute in singuratate pot fi placute acum. Daca ai fost nesigur in legatura cu directia ta in viata, aceasta perioada te va ajuta sa iti cristalizezi gandurile si intentiile.
LEU
Este o perioada de optimism, crestere a ambitiei si o abordare pozitiva a vietii. Trebuie sa ai grija la tendinta de extravaganta si optimism exagerat deoarece poti sa iti asumi mai multe decat poti sa faci. Este o perioada excelenta sa faci o impresie buna superiorilor sau sa ceri o marire.
FECIOARA
Este o perioada de recunoastere personala si realizari. Ceilalti sunt impresionati de eforturile tale. Relatia ta cu ei si cu tatal tau este imbunatatita. De asemenea este o perioada buna sa ceri o marire de salariu sau o avansare.
BALANTA
Este o perioada pentru discutii linistite despre probleme vechi de familie. Poti sa iti clarifici viata personala. Neintelegerile intre tine si familia ta sunt mai putin probabile acum. Esti inclinat sa fii reticient si sa te retragi in aceasta perioada.
SCORPION
Este o perioada buna sa te ocupi de probleme practice deoarece vei fi capabil sa iti integrezi planurile in idealurile tale. Extinderea unei afaceri sau dezvoltarea intr-o directie noua sunt favorizate. Ai un puternic simt al obligatiei, datoriei si responsabilitatii.
SAGETATOR
In aceasta perioada vei gandi mult mai limpede. Faci distinctii mai clare si neintelegerile ar trebui sa fie minime in discutiile cu altii. Nu este o perioada in care vei fi foarte vesel, vei prefera in schimb subiectele si ideile serioase. Ai tendinta sa fii practic in modalitatea ta de abordare a problemelor.
CAPRICORN
Este o perioada buna sa iti verifici contractele si conturile. Esti intr-o stare mentala buna pentru a vedea orice neregula si a rectifica inexactitatile. Este o perioada excelenta pentru reorganizare si maximizarea eficientei.
VARSATOR
Poti sa ai o perioada dificila in a pastra un secret pe care il stii, deoarece exista tendinta sa fii in lumina reflectoarelor. Aceasta este o perioada de stabilitate, in sensul ca stii exact cine esti si ce vrei. Este putin loc pentru incertitudini si esti asigurat de pozitia ta in permanenta. Esti capabil sa lasi o impresie puternica asupra celorlalti.
PESTI
Poate sa existe tentatia de a te retrage din preajma altora sau de a renunta la o relatie importanta. Esti inclinat sa vezi mai mult partea negativa a vietii. Esti predispus la depresii si pesimism. Ai o discutie importanta cu partenerul tau despre probleme serioase sau pe termen lung.

astrolog Daniel Filip

(549)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *