Horoscopul calatoriilor

0

Horoscopul calatoriilor-BERBEC
Îti place sã cãlãtoresti, sã cunosti locuri cât mai interesante, dar esti grãbit, plãcându-ti mai mult cãlãtoriile rapide, din care sã descoperi ceva nou si sã treci la altã tintã. Esti un explorator de felul tãu, asa cã te vei aventura adeseori spre zone neumblate de toatã lumea. Destinatii recomandate- Germania, Japonia, Coreea.

TAUR
Îti plac cãlãtoriile pe uscat, probabil nu te simti foarte bine pe mare sau în aer. Esti în stare sã cheltuiesti oricât pentru o cãlãtorie pe care ti-o doresti, de aceea poti fi atras chiar de cãlãtorii de lux sau de plãcere foarte scumpe. Destinatii recomandate Argentina, Danemarca, Cipru, Olanda, Irlanda, Polonia.
GEMENI
Îti place sã cãlãtoresti mult doar pentru a cunoaste oameni si a intra mereu în contact cu ei, relatiile interumane fiind una din preocupãrile tale principale. Vorbesti usor limbi strãine.Destinatii recomandate- Belgia, Statele Unite ale Americii, Australia.
RAC
Te poti adapta foarte usor traiului într-o tarã sau o culturã strãinã. Desi poti pleca uneori peste hotare, legãturile cu familia si cu meleagurile natale rãmân foarte puternice. Poti fi atras mai ales de tãri si culturi antice, de Egipt, Grecia, Roma, Israel, de vechile imperii, de mitologie. Ai sanse de a cãlãtori pe distante lungi, peste ocean sau în croazierã. Destinatii recomandate-Algeria, Bavaria., Scoţia, Paraguay, Tunisia.
LEU
Îti place sã te lauzi cu itinerariile tale, fãcând caz mult pe cât te-a costat si mai ales cât de deosebite au fost, crezând cã au fost unice si nimeni nu a mai cãlcat pe unde ai fost. Destinatii recomandate- Franţa, Italia, nordul României (Transilvania), Cuba, Peru, Siam (Indochina).
FECIOARA
Cãlãtoriile nu te prea atrag decât dacã sunt în scopuri profesionale. Te rezumi numai la ceea ce poti acoperi cu gândirea si nu prea indraznesti dincolo de limitele pe care si ti le impui. Destinatii recomandate- Grecia, Japonia, Alsacia (provincie a Franţei).
BALANTA
Ai parte de cãlãtorii de plãcere mai ales în compania partenerului de viatã. Esti atras de tãrile îndepãrtate cu o culturã dezvoltatã, unde vizitezi locuri cu o încãrcãturã artisticã maximã. Îti place sã vizitezi muzee, galerii din strãinãtate, sã mergi la teatru în limbi strãine, deci te atrage tot ce e legat de cultura tãrilor strãine. Destinatii recomandate- Egipt, Libia, China, Austria.
SCORPION
Doresti sã cãlãtoresti în tãri de culturi cu totul aparte, care îti suscitã interesul prin ceva neobisnuit, secret, mistic, ascuns. Poti fi atras si de cãlãtoriile pe mare. Destinatii recomandate- tari islamice sau musulmane.
SAGETATOR
Ai mare atractie pentru cãlãtorii peste hotare. Înveti usor limbi strãine, esti atras de geografie, mitologie, religie, culturi strãine.Destinatii recomandate- Spania, unele provincii ale Franţei, (Provence, Bretania, Aquitania), Maroc, Italia de Sud.

CAPRICORN
Nu ai prea multa atractie catre cãlãtorie ci accepti o anumitã cãlãtorie numai cu un scop bine definit: scopuri profesionale, educative sau de informare, în nici un caz de plãcere.Destinatii recomandate- India, Grecia, Anglia,Serbia.
VARSATOR
Îti place sã cãlãtoresti în tãri civilizate, în localitãti ultramoderne. Ai principii de viatã foarte avansate si înaintea semenilor tãi in privinta calatoriilor. Destinatii recomandate- România , Rusia, Suedia.
PESTI
Poti fi atras de cãlãtorii îndepãrtate pe apã (croaziere) sau ai sansa unor cãlãtorii peste întinderi mari de apã. Cãlãtoresti mult la nivel imaginar, mai mult decât în plan fizic, lãsându-ti fantezia sã ajungã în cele mai îndepãrtate locuri ale lumii. Destinatii recomandate- Brazilia, Insulele Caraibe (Antile), Portugalia.

astrolog Daniel Filip

(1142)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *