HOROSCOP 15 -21 aprilie 2014

0

HOROSCOP 15 -21 aprilie 2014-BERBEC
Provocarea in aceasta perioada este sa iti mentii ideile intr-o perspectiva decenta. Poate fi o perioada de gandire prea optimista. Ai predispozitia sa vezi imaginea de ansamblu si sa pierzi detaliile. Fii atent la amanunte.
TAUR
Ai o cantitate mare de energie esti capabil sa muncesti din greu o lunga perioada de timp. Iti este dificil sa te relaxezi in aceasta perioada asa ca este mai bine sa iti consumi energia muncind deoarece aceasta stare poate disparea in cateva zile. Fii atent totusi pentru ca acum esti mai predispus la accidente decat in mod normal datorita dorintei de a-ti asuma riscuri.
GEMENI
Este o perioada de echilibru in relatii, intre a da si a primi. Din aceasta cauza este o perioada excelenta pentru romantism si relatii bazate pe atractie fizica. Atat tu, cat si partenerul(a) tau veti obtine ceea ce va doriti, iar relatia poate fi placuta.
RAC
Este o perioada buna sa inspectezi termenii contractelor, sa analizezi anunturile si sa demontezi argumentele inselatoare. Esti mult mai receptiv si capabil sa vezi prin fisurile unui argument, minciuna sau reprezentare falsa.
LEU
Vei avea de-a face cu rude sau vecini indiscreti. Comunicarea devine mai usoara si mai deschisa. Ai grija sa nu ii jignesti pe altii printr-un limbaj inadecvat. Dai dovada de o agresivitate in exprimare sau de impulsivitate. Trebuie sa fi moderat altfel poti avea parte de conflicte.

FECIOARA
Mintea ta este pregatita sa se dezvolte. Este o perioada buna pentru semnarea de contracte si intelegeri, probleme legale negociate in buna credinta. Neintelegerile sunt rare si usor de clarificat.

BALANTA
Vei fi binedispus in aceasta perioada si esti plin de incredere in sine si determinare. In anumite cazuri, relatiile cu superiorii pot fi incordate si cateodata superiorii te pot considera recalcitrant daca dai dovada de prea mult orgoliu.

SCORPION
In conversatiile cu altii esti predispus sa fii prea sigur pe faptele tale iar prezentarile tale au tendinta de a fi ingamfate si arogante. Ai de asemenea tendinta de a exagera detaliile acum. Combinatia este buna pentru a face vanzari daca ai intentia sa vinzi ceva, dar inseamna in acelasi timp ca ulterior vei avea probleme in onorarea promisiunilor.

SAGETATOR
Concentrarea si focalizarea ta sunt mult mai intense decat in mod normal si esti capabil de o intelegere mai profunda a subiectelor dificile. Comunicarea ta este la un nivel profund si este mai importanta. Aceasta energie favorizeaza cercetarea si investigarea misterelor.

CAPRICORN
Vei fi inclinat sa fi sobru si realist in legatura cu relatiile tale. Daca incepe acum o noua relatie, alegerea ta va fi mai mult pe criterii practice decat sentimentale. Acesta este inclusiv cazul relatiilor romantice. Interesul practic este castigarea de intelepciune. Esti disciplinat in felul in care abordezi problemele financiare si nu esti predispus la excese.

VARSATOR
Imaginatia ta este foarte activa in aceasta perioada si este posibil sa ajungi la o intelegere spirituala unica in timpul acestei perioade. Concentarea ta mentala nu este foarte buna, dar poti sintetiza ceea ce simti in impresii emotionale corecte intr-un mod foarte eficient.

PESTI
In aceasta perioada emotiile si gandurile sunt in consens. Ca rezultat, esti mult mai in legatura cu emotiile tale si iti poti exprima sentimentele mai articulat si mai clar decat in mod normal. Partea negativa este lipsa de obiectivitate. Mintea ta este mai receptiva decat in mod normal, asa ca memoria este buna si la fel capacitatea ta de a asculta.
astrolog Daniel Filip

(1360)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *