Cand a ei e mai mare. Varsta

0

Cand a ei e mai mare. Varsta-Mai există o minoritate (sper ca nu majoritate) care considera că pe măsură ce femeile înaintează în vârstă, trec de 45 de ani si 88 de fire albe, 5 riduri si 14 vergeturi, le cade clitorisu în șosete si libidoul îsi face singur sepuku. Din pacate si din nefericire pentru ele asta nu se întamplă, ba chiar se îndrăgostesc mai mult, mai intens si eventual cu speranța setată pe varful unor alegorice apropouri.

Norocoasa, invidioasa si tânărul Narcis

Cand o renumită soprană si-un fel de artist sau acrobat, si-au tras-o adică si-au tras o viață sentimentală, în culise si 22 de ani între buletine, toate tabloidele au fremătat pentru fericirea care-a lovit-o pe privighetoare si pe traficul lor care-a sărit în nori. Oricum lumea se plictisea pe feisbuc, Mark schimbase iar fațetele…
Diferenta nu ține cont de vârstă, sau vârsta de diferență au tastat altele, cand o actrita/prezentatoare începuse deja să călărească motoarele mai tânărului ei iubit. 15 ani, ce mai, treacă meargă, orice textier care ar fi aruncat o pană în directia iubirii lor era aspru criticat de alți cotcodaci. Care evident stiau si ei că dragostea si vârsta sunt ca vaca si baletul. Se poate aluneca pe gheață si cand ai patine si când ai copite, dar dacă esti vacă si-ai dat cu fundu de luciul lacului, te duci până jos ca bâzdăraia fără aripi.

Madonna si-a accesorizat trăirile sexuale si rochiile sexy cu câte un spiriduș

Care dădea cu minus și la ani si la dansul de scenă, în timp ce Lourdes stătea acasă si-i proba lu mă-sa rochiile si portetele din tinerețe, ca să priceapă si ea de ce scrie în orice cotidian, că mama si fiica seamănă leit. Prima dată cand am citit si eu minunăția în The Sun, m-am programat și la Optilens.

Ca o paranteză -si buna mea prietenă îmi spune adesea că seamăn mult cu bunica, dar pentru că le iubesc p-amandouă tare mult, nu pot sa n-o mai invit pe prima la capucino măcar două zile sau sa-i dau lu buni juma de miofilin intravenos în loc de-o fiolă întreagă.

Am stabilit deja că dragostea si etatea nu-s de comentat cand vine vorba de tânărul El si mai îmbătrânita Ea, că na, pân la urmă toți mergem într-acolo. Evident, e mult mai ușoară cărarea când ai un chirurg plastician pe care-l poți numi artist și-o punguță cu doi bani ca să-l poți plăti. Dintr-o dată și absolut temporar, numai când or să verifice buletinele cei de la rutieră, vor constata că diferența nu e dată numai de farul din spate care-i chior, ci si de ziua în care el se juca în nisip iar tu citeai Sandra Brown pe sub manualul de istoria romanilor.

Materialista, invidioasele si preaputernicul Osiris

Ah, ce spuneam, că dragostea nu ține cont de vârstă??
Asta e o aspirină pentru săraci si-un pumn în menton pentru fetele si băietii fără Maybach Exelero. „Ea tânără, el bătrân, ea superbă, el urât” si titlurile astea sunt pe state de plată. Ea- este clasica materialistă româncă, de proveniență Sandulestii Noi sau Timișoara -că pentru unii bucuresteni ambele locații-s „dă pe la țară”. Ea manechin, el exponent de frunte al eunucilor torturați, eventual actorul principal din ultimul Cocoșat ce s-ar fi turnat prin cinematografe.

barbat-bogatDespre manechinele astea, se scrie că-s urâte, chiar dacă trăsăturile sunt armonioase, dau bine privirii, aparenta urâțenie mângâie orgoliul tuturor neîmplinitelor. El este clasicul bătrânel, preferabil mic de înăltime dar probabil deștept foc că si-a construit si un imperiu la viata lui, e afacerist si totusi n-a participat activ la jefuirea statului si nici 3 dosare penale nu are.
Ea face sex oral cu el! Vă dati seama cat de scârbos poate fi sa-ti imaginezi măcar asa ceva?
Pe când, femeia trecută de prima tinerete si baiatul chipes care s-a epilat o dată pe piept că asa a văzut la sală- rămân niște răsfățați ai sortii, ei fac sexuleț romantic printre petalele de trandafir ale lui Nick Cave.

Revenim la jună si la cel vârstnic. Ea se plimbă în masini de lux. Are cătel alb ca Paris Hilton. Si mai rău-o iau ca exemplu toate Demi Lovaturile care îsi sudează deocamdată coatele pe băncile liceelor. Prea mult o văd la TV si prea putin citesc cărti, reviste si ziare de calitate, darmite bibliografii obligatorii. E Acces Direct la Noră pentru mama mea, cum să-ti lasi copchilu adolescent sa rateze șansa de-a se face de râsu lumii în reluare directă? El bătran? Ea tânără? Se ating? Rating.
Judecati si voi cine face ratingu si de ce. Il face Jung cu problema șablonată a relatiei neîmplinite dintre fiică si figura paternala sau îl faceti voi cu telecomanda în mână?

De actualitate-mi par un mare sportiv si-o ființa finuță cu un botic la care s-a exagerat si s-a lucrat prost. Au scandaluri si probleme cu presa tabloidă, 35 de ani în (de)favoarea lui si minus 35 în favoarea (încă) aparentei ei frumuseti pe care-o aduce cu sine tineretea, nu chirurgia. Insă pentru ca omul implicat lovea bine într-o minge – nu pricep eu sportul ăsta în care investesti jumate PIBul s-arunci cocoloșul de la unu la altu- si ea este logodnica lui, mai au circumstante atenunate desi gentlemanul îi tranteste si cate-o nemernicie psihologică după cap, nu numai diamnate si smaralde.
Chiar ea recunoaste într-un interviu clickos că iubitul „o face țărancă”, adica o numeste c-o fi făcut-o altcineva. „Ca m-a adus de la Iasi”. Măi… si eu care credeam că mă simt țărancă atunci cand intru în Romania, pentru că suntem o țară sau o tară în care mai colcaie complexații si comuniștii! Mi-a dărâmat eroul național toate miturile.

La un moment dat a intrat un segment din presă în fibrilații. Un mariaj in care ea avea cu 35 de ani mai puțin decat el rezista de….18.

Eva zice c-ar fi divortat cei doi. Adam nu zice nimic da se pare că el a devenit cam afemeiat, pe cand ea-si dorea sa devina cam siliconata si dupa 18 ani de drăgăleala parodiată excesiv, aflăm că logodnicul aparent bogat deține o moară si două bălti lângă un varf de munte. De-alea mici, daca te uiti din telegondola nici nu le vezi. S-o fi terminat peștele prin urmare ne întoarcem la femeia materialistă care nu l-a iubit în veci si-a aflat acum că poate măcina mai bine alte inimioare dacă-si creste libertatea si cupa de la sutien.
Nici un ziar din cele 5 pe care le-a scos google la înaintare nu ar fi sugerat că cei doi s-ar fi putut iubi vreodată. Iubirea aceasta nu se vinde pe hârtie. Dacă o îmbrăcăm în clovn si râdem de ea, transformand-o în ce vrem noi, se schimbă viziunile si se dilată pupilele. Pe cât de urâtă este acum domnița mai sus pomenită, pe atât de admirată va fi când îsi va pune la braț un iubit de 18 ani si-un sutien cupa D peste silicoane!

Are dragostea varsta? Hapi zice că nu. Dacă felul în care ESTI si te percep mă deranjează, n-am cum să te iubesc. Insă daca-i deranjează pe cei din jur devine automat o părere a cuiva. Si atât. Dar cliseele, stereotipiile gen sugar mami, scorpia materialistă si Zeul cu bani au mai presus de vârstă-infinitul. Zeița Isis, reușește să rămână însărcinată cu Osiris mort.
Femeia tânără si bărbatul „bătrân” nu reusesc sa trăiască în pace – în ochii altora. Ori sunt vedete, ori sunt marginalizați, bolnavi, ciudați. Narcis si-o ia de la geloasa Nemesis care-i înfundă capul într-un izvor si….cum sa se mai ândragostească de o femeie frumoasă, când e deja topit dupa sine însusi?

Aș readuce-o la viață pe Nemesis. Ori poate trăiește și n-am aflat.

Hapi.Riverwoman

(1788)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *