Time is honey. Dragoste la prima rotatie

0

Time is money, a zis un destept intr-o zi, iar de atunci orice marlanie se poate justifica prin asta. O moda care a germinat mai demult, prin America, dar care acum a ajuns conventie populara deja (inclusiv in Romania au aparut astfel de firme), este cea a selectarii partenerilor in urma unor aglomeratii stupide, poreclite si Caruselul Burlacelor.

Firme cu atestat de oracol obstesc aduna oameni desperecheati si ii imping vijelios pe la mese, in asa fel, incat fiecare celibatar are la dispozitie cinci minute ca sa rezoneze cu o posibila partenera. Sa i se aprinda ceva, sa-i vina o idee, sa puna ochiul pe decolteul sufletului pereche.

Apoi tiuie un ceas si esti obligat sa te ridici si sa treci la alta masa, implicit la alta femeie. Mesele de cate doua locuri sunt asezate in cerc, femeile au locuri fixe, iar prin fata lor se plimba cate cel putin 20 de candidati la parteneriat erotic, pe rand, cate 300 de secunde fiecare. Fiecare are la dispozitie aceasta picatura de timp pretios ca sa intrebe si sa raspunda. La final, fiecare tasteaza cate-un feedback in calculator si pleaca acasa.

Pe baza entuziasmului si compatibilitatilor dezvaluite cu mult farmec de catre computer, staff-ul firmei ii suna pe impricinati si-i anunta transant pe cine le-a harazit soarta. Nu o data, titularii protesteaza si spun ca in motul topului lor personal statea alt partener. Insa agentii le demonstreaza ca altcineva a dovedit mai multe puncte comune cu cel disputat. Asa ca poate data viitoare…

intalnireCe poti sa pricepi din cinci minute de foiala pe scaun, in fata unui necunoscut? Barbatii afla multe, fiindca ei, dupa ce lanseaza intrebarea de fond: “Cum vezi tu viata, honey?”, nu mai asculta si-si comuta toate simturile in aria ochilor. In timp ce doamna coace fraze maiastre, care sa-i rupa inima pretendentului, el aude ca prin vis frazoaiele cu care-l bla-bla-blagosloveste ea. In acest timp critic, el analizeaza fizicul. La feedback, femeile se leaga de personalitatea barbatilor, iar barbatii de frumu… de uratenia femeilor.

Staff-ul care face si desface are misiune grea. Ursitorii trebuie sa combine tesutul adipos feminin cu tesutul superficial masculin, pentru a plamadi cele mai fericite cupluri posibile.

Dupa fiecare carusel cu burlace, ai de luat o decizie grea. S-o alegi pe-aia cu masterat in fizica? S-o alegi pe-aia cu casa de vacanta in Florida? S-o alegi pe-aia pe care-au decorat-o astia anul trecut drept pompierita anului? S-o alegi pe-aia care a zis ca-i place fotbalul? Pina la urma, te decizi, istovit de ginduri: ok, o alegi pe-aia cu sanii mari.

Biroul de reclamatii al firmei de intalniri pe banda rulanta e bumbacit de pumnii nemultumitilor: “Dar eu am vrut-o pe SV40361 si m-am trezit cu nasoala aia de TR40412!!!”. I se raspunde prompt, cu spicuiri din opera computerului: “Da, dar pe domnisoara SV40361 au mai vrut-o inca sase, printre care si domnul KH60042, care detine un iaht, ceva Platinum cards si a citit un pic de Hemingway”. La aceste argumente, esti strivit. Te multumesti fie cu doamna LY40383, pe care n-a vrut-o nimeni, fie intri la balotaj pentru doamna GJ40390, pentru mana careia te lupti la inca o intalnire de cinci minute, alaturi de domnul DE60117. Dar esti prevenit ca acest distins domn e mai tanar decat tine, are facultatea terminata si casa achitata. Te retragi umilit si te intorci in genunchi la Internet, acolo unde chat-ul iti reda demnitatea umana, nu mai esti un simplu numar, poti si tu sa iesi cu capul sus si sa te recomanzi elegant: “Hi, 2BHappy, I’m Look4U!”.


Simona Catrina

(3625)

About author

Simona Catrina

“Andiamo” impreuna cu Alice Nastate Buciuta, “Codul nebunelor maniere”, “Sex in (per)versiune clasica” si nenumarate articole si editoriale, reprezinta cu adevarat cv-ul Simonei Catrina. Este savuroasa, chiar daca este mahnita sau vesela; are abilitatea condeiului si un fin simt al umorului. A plecat, s-a intors, s-a suparat pe Romania, pe barbati si de multe ori si pe femei, a sperat, si-a dorit, cel mai simplu de spus ar fi ca: a trait… intens. Important este ca a revenit, ca este in continua verva si ca urmeaza sa aseze km de cuvinte, atat de firesc in pagina.

Your email address will not be published. Required fields are marked *