Horoscop 16-22 iunie 2014

0

Horoscop 16-22 IUNIE 2014-BERBEC
Lumina reflectoarelor este indreptata spre viata ta personala si domestica. Soarele reprezinta constientizarea si spiritualitatea, asadar aceasta este o perioada de constientizare a problemelor personale si a suportului oferit de mediul tau domestic. Contactele cu femeile devin mai importante acum.

TAUR
Probabil ca ai asteptari nerealiste fata de aptitudinile tale si esti predispus sa crezi ca esti mai puternic. Din punct de vedere financiar aceasta este o perioada de risipa si extravaganta. Exista o tendinta de a neglija aspectele negative si de a crede (cu sau fara sustinere) ca lucrurile vor fi in regula pe termen lung. Asigura-te ca nu exagerezi.

GEMENI
Ambitiile tale personale se reduc pentru moment si esti mai predispus sa vezi totul dintr-o perspectiva mai larga. Nu esti suficient de focalizat pe directia ta si probabil nu vei dori sa fii singur. Implicarea cu alte persoane iti da oportunitatea unica de a te pune in locul lor si a vedea lucrurile dintr-o perspectiva mai spirituala decat cea cu care esti obisnuit.

RAC
Este un moment favorabil pentru intalniri romantice, poti sa mergi intr-o croaziera sau pe o insula tropicala. Calatoriile devin mult mai placute. Popularitatea ta va creste in urmatoarele zile. O noua relatie de dragoste incepe in aceasta perioada, in cazul in care nu esti deja implicat intr-una.

LEU
Investitiile financiare devin favorabile. Este un moment excelent sa investesti pe baza intuitiei tale, deoarece estimezi corect valoarea lucrurilor. Daca ai fost bolnav in ultima perioada, acum ai sansa sa te simti mai bine. Intalnirile cu colegii de munca sunt placute.

FECIOARA
Scopurile in cariera sau obiectivele tale vor progresa mult mai rapid acum. Evenimente noi iti pot deschide calea spre indeplinirea idealurilor tale. Vei dori sa te implici in activitati noi si interesante si ravnesti la o perspectiva proaspata si o schimbare a rutinei.

BALANTA
Calatoriile in scop de afaceri sunt indicate. Problemele legale sau filosofice pot fi o sursa de preocupare pentru tine acum. Abordezi lucrurile mai mult din perspectiva lor stiintifica si esti predispus la scepticism.

SCORPION
Poate fi o perioada de iritare si irascibilitate. Daca lucrezi la birou pregateste-te sa faci fata mai multor plangeri de la clienti nervosi. Este o perioada in care vrei sa ii faci pe altii sa-si schimbe punctul de vedere in privinta dreptatii si sa vada lucrurile ca si tine.

SAGETATOR
Ai tendinta sa vezi ceea ce vrei sa vezi in ceilalati si sa nu ii percepi asa cum sunt ei in realitate. Exista posibilitatea ca cineva sa ti se prezinte in mod fals si sa nu stii cine este de fapt. Cand realizezi ca altii nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale poti fi foarte dezamagit si deziluzionat. Esti inclinat sa nu fii practic in chestiunile financiare.

CAPRICORN
Este un timp bun pentru a lua decizii financiare. Poti sa fii interesat sa vinzi ceva ce ai sau vei primi o oferta de la cineva. Te gandesti sau au loc discutii legate de bani. Esti calculat in ceea ce priveste balanta bugetului tau.

VARSATOR
Energia este directionata spre prietenii si activitati de grup. Puteti sa aveti o abundenta de idei practice in aceasta perioada si numeroase ambitii in zona afacerilor si profesiei. Daca folositi energia intr-un scop pozitiv este o perioada foarte buna pentru noi intiative in aceste directii.

PESTI
Este o perioada buna pentru invatare si calatorie, pentru a face o impresie sau a comunica cu persoane superioare ca functii sau statut. Este un moment bun pentru analiza propunerile de afaceri si de a semna contracte.
astrolog Daniel Filip

(522)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *