Horoscop 2-8 iunie 2014

0

Horoscop 2-8 iunie 2014-BERBEC
Este o perioada buna sa te ocupi de probleme practice deoarece vei fi capabil sa iti integrezi planurile in idealurile tale. Extinderea unei afaceri sau dezvoltarea intr-o directie noua sunt favorizate. Ai un puternic simt al obligatiei, datoriei si responsabilitatii.
TAUR
Nu incerca sa te relaxezi acum deoarece nu vei face decat sa te agiti mai mult. Este o perioada favorabila pentru a studia discipline tehnice sau stiintifice, mai ales inginerie sau informatica. Idei noi iti rasar in minte ca din senin.
GEMENI
Te vei gandi mult la viata ta personala sau la trecut. Este un moment bun sa te ocupi de proprietati imobiliare si pentru a comunica cu proprietarii de terenuri. Simti nevoia sa iti iei un timp liber pentru a reflecta in legatura cu viata ta personala.
RAC
Esti disciplinat in felul in care abordezi problemele financiare si nu esti predispus la excese. Relatia ta de casnicie se poate raci putin, dar nu este nimic serios. O calatorie de afaceri va poate separa pentru putin timp si te simti singur. Concentrarea este insa asupra lucrurilor practice.
LEU
Este un timp bun pentru a lua decizii financiare. Poti sa fii interesat sa vinzi ceva ce ai sau vei primi o oferta de pret de la cineva. Poti sa participi la o reuniune familiala, sau focalizarea poate fi asupra comunicarii cu rudele. Ai de facut o multime de comisioane importante in jurul orasului.
FECIOARA
Scopurile in cariera sau obiectivele tale vor progresa mult mai rapid acum. Evenimente noi iti pot deschide calea spre indeplinirea idealurilor tale. Vei dori sa te implici in activitati noi si interesante si doresti o perspectiva proaspata si o schimbare a rutinei.
BALANTA
Actiunile tale sunt binecuvantate de noroc. Este un timp excelent pentru orice vrei sa faci, pentru ca evaluezi corect ceea ce poate fi facut si ceea ce nu poate fi facut. Ca rezultat, intuitia si norocul aparent in afaceri pot parea stranii si vor impresiona multi oameni.
SCORPION
Din punct de vedere mental esti mai clar si mai alert. Este un timp bun pentru discutii in urma carora trebuie sa se ajunga la o decizie comuna. Planurile facute acum sunt mult mai sigure si cu putine sanse de a se schimba in ultimul minut. Calatoriile sunt favorizate, in special daca sunt pentru afacerea ta. Studiul subiectelor noi este favorizat.
SAGETATOR
S-ar putea sa te simti ambitios in aceasta perioada si aceasta energie este buna pentru a avansa; atentie insa la dedesubturile care iti pot rascoli realitatea in aceasta perioada. Probabil ca vei munci din greu , asa ca trebuie sa ai grija sa nu te surmenezi.
CAPRICORN
Poti sa incepi sa te simti izolat, cu putina lume care te suna sau iti trimite scrisori/e-mailuri. Poate sa existe tentatia de a te retrage din preajma altora sau de a renunta la o relatie importanta. Esti inclinat sa vezi mai mult partea negativa a vietii.
VARSATOR
Te simti energic si esti capabil sa faci multe lucruri intr-un interval foarte scurt de timp. Munca fizica este mai favorizata decat cea mentala. Activitatea fizica este favorizata deoarece corpul tau va reactiona bine la exercitii.
PESTI
Pasiunea din relatii se domoleste. Vei fi inclinat sa fii sobru si realist in legatura cu relatiile tale. Daca incepe acum o noua relatie alegerea ta va fi mai mult pe criterii practice decat sentimentale. Acesta este inclusiv cazul relatiilor romantice.
astrolog Daniel Filip

(520)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *