HOROSCOP 22-28 iunie 2015

0

HOROSCOP 22-28 iunie 2015

BERBEC
Sarcinile primite lunea si martea aceasta presupun sa-ti faci treaba ca la carte, dar pot interveni piedici din pricina comunicarii deficitare cu colegii, a faptului ca-ti lipseste instrumentarul de care ai nevoie ori pentru ca ai sarit anumite etape esentiale. De miercuri pana vineri, cooperarea cu asociatii, colaboratorii si clientii poate fi dificila din pricina diferentelor de personalitate.

TAUR
Luni si marti, atat proiectele tale de grup, respectiv planurile de viitor, cat si preocuparile de moment, de natura personala atenteaza la stabilitatea bugetului tau. Imparte-ti finantele destinate investitiilor in mod egal. Intervalul de zile miercuri-vineri poate fi destul de agitat, desi eforturile tale se indreapta catre asigurarea unui parcurs armonios al sarcinilor tale. Cauta sa te adaptezi! .

GEMENI
In intervalul de zile miercuri-vineri, proiectele derulate in asociere cu prietenii sau doar aranjamentele sociale, dar si preocuparile tale extraprofesionale necesita investitii de timp, energie si bani pe care nu le prea poti implementa momentan. La serviciu, aceste zile pot avea un parcurs destul de sinuos, dar daca-ti planifici temeinic sarcinile, le vei duce la bun sfarsit cu bine.

RAC
Viziunea de ansamblu a sarcinilor de care te ocupi luni si marti pare sa nu coincida cu datele practice ale problemei, antiteza care poate influenta nu tocmai in bine rezultatele muncii tale. Lasa faptele tale si ale celorlalti sa vorbeasca atat pentru tine, cat si pentru ei. Sambata si duminica, se anunta cheltuieli destul de consistente care pot fi evitate.

LEU
Situatia ta financiara din primele doua zile ale saptamanii pare sa fie destul de instabila, iar aceste fluctuatii materiale vor avea un cuvant greu de spus in privinta evolutiei proiectelor tale de grup, precum si a planurilor de viitor. Treci prin filtrul ratiunii ideile pe care intentionezi sa le emiti in cadrul sedintelor, intrevederilor sau audientelor din intervalul de zile miercuri-vineri.

FECIOARA
Ai o cantitate mare de energie esti capabil sa muncesti din greu o lunga perioada de timp. Iti este dificil sa te relaxezi in aceasta perioada asa ca este mai bine sa iti consumi energia muncind deoarece aceasta stare poate disparea in cateva zile. Fii atent totusi pentru ca acum esti mai predispus la accidente decat in mod normal datorita dorintei de a-ti asuma riscuri.

BALANTA
Nu trata sarcinile primite la serviciu lunea si martea aceasta cu superficialitate pentru ca exista riscul sa-ti atragi critici sau chiar sanctiuni destul de severe. In intervalul de zile miercuri-vineri, bunavointa de care dai dovada in raport cu asociatii, colaboratorii sau clientii s-ar putea sa nu fie apreciata. Poate ar trebui sa joci dupa regulile lor si sa fii ceva mai asertiv in relatie cu acestia.

SCORPION
Nu doar proiectele tale de grup, respectiv planurile de viitor, ci si preocuparile tale prezente presupun implicare si daruire, dar nu-ti va fi tocmai usor sa performezi pe ambele planuri la inaltime luni si marti. Intervalul de zile miercuri-vineri se arata a fi unul animat pe plan profesional, dar nu esti genul care sa se teama de provocari. Accepta-le si da ce ai mai bun!

SAGETATOR
Imaginatia ta este foarte activa in aceasta perioada si este posibil sa ajungi la o intelegere spirituala unica in timpul acestei perioade. Concentarea ta mentala nu este foarte buna, dar poti sintetiza ceea ce simti in impresii emotionale corecte intr-un mod foarte eficient.

CAPRICORN
Vei fi inclinat sa fii sobru si realist in legatura cu relatiile tale. Daca incepe acum o noua relatie, alegerea ta va fi mai mult pe criterii practice decat sentimentale. Acesta este inclusiv cazul relatiilor romantice. Interesul practic este castigarea de intelepciune. Esti disciplinat in felul in care abordezi problemele financiare si nu esti predispus la excese.

VARSATOR
In aceasta perioada emotiile si gandurile sunt in consens. Ca rezultat, esti mult mai in legatura cu emotiile tale si iti poti exprima sentimentele mai articulat si mai clar decat in mod normal. Partea negativa este lipsa de obiectivitate. Mintea ta este mai receptiva decat in mod normal, asa ca memoria este buna si la fel capacitatea ta de a asculta.

PESTI
De miercuri pana vineri, te-ai putea confrunta cu unele lipsuri financiare.Poate ca nu esti complet in deficit, dar e nevoie sa-ti controlezi la sange intrarile si iesirile de finante. Daca situatia persista, poate n-ar strica sa te gandesti la varianta de a-ti cauta un al doilea serviciu, poate chiar unul pe care-l poti face de acasa sau care-ti permite sa-mbini utilul cu placutul.

(283)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *