Cati bani primesc vedetele pentru tinutele de pe covorul rosu?

0

Zambete stralucitoare, tinute care li se potrivesc perfect pana la ultimul centimetru, coafuri uluitoare si machiaj de cea mai buna calitate care le fac irezistibile; cam acestea sunt cele mai importante aspecte pe care le observam la vedete atunci cand pasesc pe covorul rosu.

Putine sunt, insa, cele ce se incumeta sa vorbeasca despre afacerile fabuloase care se afla in spatele acestor imagini uimitoare, caci pentru a poza intr-o rochie de la unul dintre cele mai puternice branduri acestea trebuie sa fie platite pe masura.

sandra-bullockCati bani primesc acestea pentru tinute? Ei bine…stilistii actritelor Sandra Bullock, Miranda Kerr, Rachel McAdams si multe altele au fost contactati de branduri de renume pentru a fi invesmantate in produsele lor, iar o astfel de afacere poate duce pana la 250.000 de dolari. Lucrurile difera de la caz la caz: daca vedeta este una la foarte mare cautare, atunci in schimbul unei rochii purtate la un eveniment sumele variaza intre 100.000 si 250.000 de dolari, in schimb, daca stilistul este contactat si platit atunci discutam despre o suma care se plaseaza intre 30.000 si 50.000 de dolari. Destul de mult chiar si asa,nu?

Ce spun stilistii despre aceaste afaceri? Ei bine, daca rochia este considerata un succes de la prima vedere, atunci merita sa primeasca acesti bani, insa daca este catalogata ca fiind un esec, nicio suma nu ii va convinge pe acestia sa le poarte la un mare eveniment.

Angelina-jolieCe este un „ambassadorship?”
Ei bine, acest termen este folosit in clipa in care se incheie un contract intre vedeta si designer sau brandul respectiv. Suma este atunci mai mare decat cele mentionate anterior, iar contractul prevedere o perioada de timp in care imaginea lor va fi promovata cat mai des cu putinta.

Acelasi lucru se intampla si cu bijuteriile! Daca vom intalni pe covorul rosu o tinuta complet neagra, iar tot ce ne va sari in ochi vor fi accesoriile, atunci cu siguranta, in spatele acestei imagini se afla un designer de bijuterii.

„De ce suntem permanent intrebati de unde facem bani? Nu e ca si cum am fi traficanti de droguri! Pur si simplu purtam haine de calitate si suntem platiti pentru asta. Castigam si noi si designerii. Este Hollywood, nu este o biserica!” Acesta este raspunsul iritat al unei vedete dupa ce a fost intrebata in repetate randuri despre sumele fabuloase pe care le castiga.

(287)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *