Horoscop 23-29 iunie 2014

0

HOROSCOP 23-29 iunie 2014-BERBEC
Este un moment favorabil pentru creativitatea care implica poezie si muzica, dar nu pentru probleme care necesita concentrare, logica si disciplina. S-ar putea sa primesti vesti importante in privinta carierei sau angajarii. Un superior va tine o sedinta cu directorii.

TAUR
Rutina domestica se desfasoara armonios, iar relatiile, in special cu femeile sunt imbunatatite. Emotiile tale exprima intr-adevar ceea ce gandesti cu adevarat. Perceptiile tale legate de ceea ce simt altii sunt corecte.
GEMENI
Aceasta este o perioada cand mintea ta este foarte activa. Poate indica faptul ca esti plin de inspiratie, intuitia functioneaza ca din senin. Cu toate acestea simti ca iti este destul de greu sa tii pasul cu ideile tale. In acest caz gandirea ta poate fi imprastiata si dezorganizata. Evita tentatia de a trage concluzii pripite.
RAC
Esti in armonie cu emotiile tale si poti sa le exprimi clar. De asemenea, esti capabil sa percepi starea altora. Este o perioada buna sa te adresezi publicului pentru ca acum va fi mult mai receptiv la ceea ce ai de spus. Esti constient de indicatiile emotionale subtile si limbajul corpului.
LEU
Actiunile impulsive au tendinta de a se succeda. Esti mai inclinat sa ai initiativa datorita faptului ca esti plin de energie, entuziasm si incredere. Pot sa apara oportunitati care sa iti ofere o pozitie de conducere intr-un anumit domeniu, deoarece esti mult mai eficace acum. Poti sa realizezi multe acum cu un minim de frustrari.
FECIOARA
Vei intalni oameni noi care te ajuta sa avansezi in interesele tale sau care au multa influenta in cercurile sociale. Acesta este un moment de mare mobilitate sociala. Vei fi insa foarte indulgent cu propriile tale placeri acum.
BALANTA
Este o perioada excelenta pentru petreceri, evenimente sociale cum ar fi nuntile si absolvirile. Simti nevoia de a sarbatori, iar acesta este un timp excelent pentru amuzament. Anturajul te percepe ca fiind mult mai popular.
SCORPION
Perioada indica primirea unei sume substantiale de bani, dar disciplina ta in privinta cheltuielilor lipseste. Ai grija la tendinta spre extravaganta.
Daca ai fost bolnav in ultima perioada acum ai sansa sa te simti mai bine. Intalnirile cu colegii de munca sunt placute.
SAGETATOR
Concentrarea vietii tale se indreapta spre probleme traditionale cum ar fi datoria, obligatiile si respectarea termenelor limita. Ai o capacitate crescuta pentru disciplina si superiorii te percep ca fiind constant, responsabil si un individ de incredere.
CAPRICORN
Relatiile tale cu superiorii se imbunatatesc. Vei progresa in atingerea scopurilor tale deoarece esti rabdator, metodic si constiincios in abordarea ta. Este posibil ca in aceasta perioada sa primesti o recunoastere a meritelor tale. Este o perioada buna sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta si mai intelepte.
VARSATOR
Imaginatia ta este foarte activa in aceasta perioada si este posibil sa ajungi la o intelegere spirituala unica in timpul acestei perioade. Concentarea ta mentala nu este foarte buna, dar poti sintetiza ceea ce simti in impresii emotionale corecte intr-un mod foarte eficient.
PESTI
O lipsa a legaturilor personale duce la tendinta de lipsa de respect in privinta spatiului personal, avand ca rezultat un sentiment de sufocare. Evita sa fii prea protector sau posesiv cu partenerul tau. Ai grija la o tendinta de a exagera cu propriile tale placeri. Iti lipseste discernamantul in problemele finaciare.
astrolog Daniel Filip

(841)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *