Horoscop 3-9 martie 2014

0

BERBEC
Pentru moment este posibil ca directia sau scopul tau in viata sa fie neclare. Nu te simti in stare sa pui prea multa energie pentru a rezolva lucrurile si esti predispus la fantezii pentru a evada din viata de zi cu zi.
TAUR
Evenimentele de zi cu zi par sa-ti arate ca exista un sens mai profund al vietii. Ai o gandire optimista si privesti spre partea luminoasa a vietii. Iti faci planuri ample. Ai grija sa nu promiti mai multe decat poti sa indeplinesti.
GEMENI
Relatiile tale cu superiorii sunt imbunatatite si este un moment bun sa ceri o marire. Daca ai propria afacere poti sa te astepti la o expunere mai mare si succes publicitar. Investitiile si alte initiative in domeniul afacerilor se desfasoara bine.
RAC
Ambitiile tale intalnesc mai putina rezistenta, ceea ce iti permite sa faci foarte multe intr-o perioada scurta de timp. Poti sa ai mai multa intuitie in motivatiile altora si o consecventa, o capacitate mai mare de a-i convinge sau impresiona cu perceptiile tale ascutite.
LEU
Ai tendinta sa cauti lucruri amuzante si spontane, in special in relatiile tale. Este posibil ca altii sa incerce sa te surprinda sau tu vrei sa schimbi ceva din rutina cu care esti obisnuit. Ar trebui sa fii conservativ din punct de vedere financiar deoarece cateodata apar cheltuieli neasteptate.
FECIOARA
Esti optimist si ai incredere in tine si in capacitatea ta de a obtine bunuri personale sau surse de finantare. Ai grija totusi sa nu exagerezi. Poate indica un nou inceput din punct de vedere financiar.
BALANTA
Poti primi o invitatie la un eveniment social deosebit. Aceasta reprezinta comunicare despre iubire, prietenie, distractie, rememorarea timpurilor bune si orice subiect placut. Este o perioada buna sa discuti relatiile sau sa iti declari iubirea fata de cineva. Activitatile comerciale sunt profitabile daca detii o afacere.
SCORPION
Te simti mult mai viguros decat in mod normal, asa ca acesta este un timp bun pentru exercitii si antrenament de forta. De fapt, aceasta simbolizeaza transformarea sinelui. Mai exact, ai mai multa putere sa iti remodelezi corpul cum vrei tu, asa ca aceasta este o perioada potrivita pentru diete si sport.
SAGETATOR
Persoane importante te percep ca fiind de incredere si ca pe o persoana care poate face bine lucrurile. Este o perioada buna sa iti abordezi superiorii cu noile tale idei, iar impresiile pe care le vei lasa in urma intalnirii vor sta la baza promovarii tale ulterioare.
CAPRICORN
O relatie noua pe care o realizezi acum cu un superior va fi de lunga durata. Exista totusi pericolul sa te arunci cu capul inainte, asa ca ai grija si fii sincer atunci cand te autoevaluezi. Investitiile tind sa functioneze favorabil.
VARSATOR
Daca esti interesat sa obtii un imprumut de la banca iti este mai usor sa iei credit acum. Chestiuni legale practice au nevoie de atentia ta acum sau este necesar sa calatoresti pentru a te ocupa de afaceri importante. Calatoriile pentru placerea personala nu sunt recomandate.
PESTI
Poti sa descoperi ca ai mai multa influenta decat inainte. Ies in evidenta chestiuni legate de munca sau sanatate. In mod normal, aceasta perioada este favorabila, dar in anumite circumstante te poti imbolnavi. Evita consumul excesiv de alcool si lacomia.
astrolog Daniel Filip

(468)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *