HOROSCOP 6-12 octombrie 2014

0

HOROSCOP 6-12 octombrie 2014

BERBEC
Este o perioada de initiative si demersuri foarte productive. Un context excelent pentru avocatura, dar si pentru vanzari sau negocieri. Ai grija, insa, sa nu te pripesti in judecati si afirmatii. Lipsa de tact poate sa-ti creeze neajunsuri.
TAUR
Iti folosesti inteligenta si creativitatea, capacitatea de a te impune, capacitatea de comunicare, indemanarea si, nu in ultimul rand, energia fizica. Totusi, conflictele nu sunt excluse. Ai grija in special la relatiile cu autoritatile sau superiorii.
GEMENI
Exista o preocupare pentru sanatate. Nu atat din cauza unor probleme anume, cat mai ales dintr-o grija pentru stilul de viata, alimentatie, miscare,igiena. Perioada este buna pentru efectuarea unor investigatii si analize.
RAC
Trebuie sa stabilesti conditii foarte clare in cazul contractelor si colaborarilor si sa te feresti de eventualii inamici secreti. Este posibil ca o persoana foarte intreprinzatoare sa incerce sa-ti puna bete in roate.
LEU
Exista o preocupare intensa legata de grupuri: un proiect colectiv, organizarea unui eveniment, implicarea in activitatile unei asociatii, ale unei fundatii etc. Este o zona in care ai un rol mobilizator, de lider, dar in care poti cheltui si multi bani, poate chiar prea multi daca nu esti chibzuit.
FECIOARA
Speculatiile, jocurile, pariurile etc. pot aduce pierderi, iar daca nu-ti controlezi avantul, si celelalte cheltuieli pot fi mai mari decat s-ar cuveni.
Ai un potential foarte bun, dar ca sa iesi in profit iti trebuie rabdare si un plan riguros, amanuntit.
BALANTA
Pornesti noi proiecte, trezesti ambitii si trasezi drumul pe care vei merge in urmatoare perioada. Ai energia fizica pentru a urni lucrurile din loc. Ai eficienta si claritate daca trebuie sa lupti pentru o cauza sau sa te intreci intr-o competitie.
SCORPION
Exista un risc de cadere, accidentare, blocaj sau criza. Nu-ti neglija vechile probleme si fereste-te de circumstantele care te-ar putea pune in pericol.
Daca resimti o oboseala mai accentuata, nu forta nota, ci odihneste-te atat cat cere organismul.
SAGETATOR
Participarea la evenimente cu public si implicarea in proiecte de grup au o efect benefic asupra vietii de cuplu. De asemeni, prietenii pot fi mesageri, mediatori sau chiar parteneri in relatie.
CAPRICORN
Ai mult de lucru, termenele sunt stranse, apar situatii in care trebuie sa dovedesti ca ai spirit de lider, putere de decizie, curaj, sange rece, reactii rapide, aptitudini de luptator.
VARSATOR
O perioada de inflorire, admiratie si apreciere, in care ti se intareste reputatia si poti sa obtii un premiu sau o avansare. Vizibilitatea si buna reputatie contribuie considerabil la cresterea veniturilor.
PESTI
Sistemul nervos este suprasolicitat si poti avea accese de iritabilitate si schimbari bruste de dispozitie. Exista un risc de accidentari in deplasare sau prin manuirea unor obiecte cu potential periculos. Ia-o mai usor!

 

astrolog Daniel Filip

(1126)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *