Horoscop 7-14 iulie 2014

0

HOROSCOP 7-14 iulie 2014-BERBEC
Energia este directionata spre prietenii si activitati de grup. Puteti sa aveti o abundenta de idei practice in aceasta perioada si numeroase ambitii in zona afacerilor si profesiei. Daca folositi energia intr-un scop pozitiv este o perioada foarte buna pentru noi intiative in aceste directii.

TAUR
Concentrarea voastra este asupra activitatii personale, a individualitatii, competitiei si manifestarii puterii. Nu veti dori probabil sa faceti foarte multe lucruri care necesita cooperare si supraveghere, deoarece vreti sa va faceti treaba in felul vostru. Daca simtiti ca lucrurile merg bine, aceasta poate fi o perioada de satisfactii si mandrie de propriile realizari.

GEMENI
Relatiile existente pot deveni mai profunde in intensitate sau isi pot schimba directia sau semnificatia. Este de asemenea o perioada buna pentru socializare, deoarece perioada va face mai agreati de cei din jur.

RAC
Veti progresa in atingerea scopurilor deoarece sunteti rabdatori, metodici si constiinciosi in abordarea problemelor. Este posibil ca in aceasta perioada sa primiti o recunoastere a meritelor. Este o perioada buna sa cereti sfatul unor persoane mai in varsta si mai intelepte.

LEU
Concentrarea energiei se indreapta spre probleme traditionale cum ar fi datoria, obligatiile si respectarea termenelor limita. Aveti o capacitate crescuta pentru disciplina si superiorii va percep ca fiind constanti, responsabili si de incredere.

FECIOARA
Va concentrati asupra problemelor practice si a obligatiilor pe care le aveti vis-a-vis de altii mai degraba decat asupra sentimentelor personale. Va lipseste intimitatea si probabil va simtiti mai singuri sau izolati de altii.

BALANTA
Daca avetii deja o relatie va creste romantismul si intimitatea si va va face sa va simtiti mult mai bine. Investitorii se gandesc sa faca o schimbare in portofoliu. Va face placere sa petreceti timpul cu copiii sau sa va jucati cu ei.

SCORPION
Participati la petreceri sau evenimente sociale. Nu este o perioada buna sa fiti singuri. Sunteti prietenosi si sociabili. Nu veti fi moderati in ceea ce priveste placerile si aveti tendinta spre extravaganta. Sunteti mult mai afectivi si receptivi la frumos acum.

SAGETATOR
Veti observa ca in aceasta perioada aveti mai multa influenta asupra celorlalti. Anturajul va avea tendinta sa va urmeze cerintele. Nu sunteti satisfacuti de explicatii superficiale si aveti dorinta sa cautati adevarul. Este o perioada buna sa va simplificati viata si sa scapati de ceea ce nu aveti nevoie.

CAPRICORN
Este o perioada buna pentru a lua decizii financiare. Puteti sa fiti interesati sa vindeti ceva ce aveti sau veti primi o oferta de la cineva. Va ganditi la bani sau au loc discutii legate de bani. Sunteti calculati in ceea ce priveste balanta bugetului.

VARSATOR
Sunteti foarte ocupati cu comunicarea. Scrisorile, mailurile si telefoanele par sa nu se mai opreasca. Este o perioada buna sa va exprimati, dar nu sunteti un foarte bun ascultator acum. Mintea este clara si sunteti capabili sa va exprimati intentiile intr-un mod care face ca neintelegerile sa fie putin probabile.

PESTI
Trebuie sa fiti atenti cu banii in aceasta perioada si sa economisiti. Aceasta perioada pare a fi un val de noroc dar se sfarseste prost daca fortati nota.
Veti beneficia de pe urma activelor si garantiilor acum, dar pot fi si probleme atasate acestor lucruri.

astrolog Daniel Filip

(768)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *