Idei pentru vara in cuplu

0

Nu este nicio noutate cand afirmam iar si iar ca barbatii si femeile sunt construiti diferit, fizic, emotional si chiar social fiecare are alte caracteristici. Nu ma voi referi nicio secunda despre cum simte unul versus celalalt si nu voi tine vreodata prelegeri semi-pretioase, precum unele pietre, despre cantitate de sentiment oferita de Adami si Eve, nu! azi va fi simplu, despre vacanta si despre vara. Voi scrie insa pentru doamne, anul asta observ ca barbatii asteapta, deci doamnelor daca doriti sa va surprindeti barbatul/prietenul/iubitul… luati atitudine si veti reusi, eu doar incerc sa va inspir un pic. Cand vine vorba de vacanta regnul masculin intrevede zilele toride in diferite contexte diametral opuse cu doleantele doamnelor. Pentru a contracara disensiunile din familie/cuplu va propunem cateva idei pentru vara in cuplu:

1. Mergeti intr-o excursie

Activitatea comuna este cel mai bun lucru pentru reconectare in cuplu. Primul punct pe lista obiectivelor de cuplu ar trebui sa existe o excursie. Acest tip de petrecere a timpului dovedeste ca sunteti tipul aventuros si curios, deschis sa incerce orice. Ocupa-te de planificare si surprinde-l intr-o sambata cu aceasta plecare; anunta-l sa isi aduca pantofii/bocancii comozi si hainele corespunzatoare si da-i intalnire la locul cu pricina. Se va indragosti pe loc!!!

2. Picnic

Fa un sufertas cu alimentele preferate de amandoi si nu uita de o sticla de vin ce se preteaza unei dupa-amieze petrecuta in parc. Aceasta idee  va ofera timp si relaxare. Este ceva spontan si veti avea ocazia, daca gasiti un loc interesant si linistit sa urmariti apusul soarelui impreuna.

3. Alergati la un maraton impreuna

Nu trebuie sa fii super sportiv si activ fizic ca sa poti participa la un maraton. Propuneti-va sa va antrenati impreuna si sa terminati un maraton de 5km pentru inceput. Acest tip de activitate va responsabilizeaza si va crea o legatura speciala intre voi, in acest mod veti reusi sa observati ca va puteti baza unul pe celalalt si ca promisiunile facute impreuna sunt realizabile.

4. Inscrieti-va intr-o echipa

Fie ca e vorba de volei, dans sau darts va fi interesant pentru amandoi sa faceti parte din ceva. Va fi important pentru dezvoltarea voastra ulterioara sa lucrati in echipa, sa aflati care dintre voi echilibreaza balanta.

5. Priviti un rasarit impreuna la malul marii

Probabil ca asta este printre cele mai romantice activitati, dar nu suna rau nu-i asa? Propuneti-i dumneavostra si el se va entuziasma in prima faza la ideea de mare, valuri si lancezeala dupa ce euforia initiala va trece isi va aminti cu placere momentul rasaritului cu dvs. Ar fi interesant sa fie o activitate pe care o puteti bifa in fiecare vara si eventual pentru a adauga o mica picanterie acestei „aventuri” va puteti propune sa vedeti in fiecare vara rasaritul din alta tara.

6. Incepeti sa aveti un hobby comun

Fie ca va propuneti sa colectionati carti vechi, discuri sau obiecte de arta (fiecare dupa buget), sau fie ca va pasioneaza filmele si incepeti sa vizionati cinemateca anilor ’60, orice hobby e bun la casa omului. Pasiunile comune vor face front favorabil relatiei voastre si va vor dezvolta frumos impreuna.

7. Cunoasteti oameni noi

E si asta o activitate! E important sa aveti tot timpul oameni pe langa voi care au aceleasi pasiuni, cu care puteti pleca in vacante sau cu care puteti imparti opinii despre subiecte pe care le aveti in comun. Unde sa cunoasteti oameni noi? Fiti atenti in jur!

Vlad Alexandrescu

(526)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *