O noapte furtunoasă

0

La 135 de ani de la premiera celebrei piese de teatru, Grand Cinema & More pune in scena „O noapte furtunoasă”.

Grand Cinema & More găzduieşte joi, 13 februarie, un spectacol eveniment: celebra piesă semnată de I.L. Caragiale “O noapte furtunoasă” împlineşte 135 de ani de la premiera controversată, dar de mare succes, de la Teatrul Naţional din 1879. Cu această ocazie, o nouă montare a piesei, în regia lui Gelu Colceag, va face deliciul publicului pe scena cinematografului din Băneasa Shopping City.

Spectacolul, aflat la a doua reprezentatie, va putea fi văzut joi, 13 februarie, de la ora 20.00 în sala Epika din Grand Cinema & More.

Noua punere in scena este susţinută de o distribuţie de excepţie care face dreptate idealului lui Caragiale de a îndrepta moravurile sociale prin râs: Doru Ana în rolul Jupânului Dumitrache, Mircea Rusu în rolul lui Nae Ipingescu sau Chiriac, jucat de Vlad Corbeanu. Roluri la fel savuroase au şi Magda Catone, care o interpretează pe consoarta lui Jupân Dumtrache şi Daniela Nane, în rolul Zitei.

noapte-furtunoasaScenografia şi costumele piesei sunt asigurate de Ioana Pashca.
Preţul unui bilet la spectacol va fi de 65 lei, pentru scaunele standard sau 70 de lei pentru fotoliile premium. Acestea sunt disponibile online pe www.grandcinemaandmore.ro sau la biroul Concierge din cadrul cinematografului Grand Cinema & More.
Spectacolul face parte din stagiunea 2013 – 2014 de la Grand Cinema & More si este pus in scena de Studio Amena. Grand Cinema & More aduce în sălile de cinema spectacole live, transmisiuni în direct, înregistrări ale unora dintre cele mai frumoase spectacole de operă, teatru şi balet din întreaga lume.

(500)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *