Olympia Le Tan

0

Olympia Le Tan a facut studii de arta, a fost interna la Chanel, DJ in celebrul club parizian Le Baron si a lucrat sapte ani la Balmain, dupa care si-a luat inima in dinti si si-a infiintat propria firma. In 2009 a prezentat o colectie de genti in editie limitata. Intitulata “You can’t judge a book by its cover”, propunea genti si clutch-uri inspirate de 21 de coperte ale unor carti clasice. Considerate “intelectuale”, aceste genti “Handmade with love in France” (dupa cum sta scris pe eticheta interioara) au avut success. Ca si editiile de lux ale cartilor, fiecare poseta  este numerotata si sint produse doar cite 16 bucati din fiecare model.

Ideea s-a dovedit de success si gentile ei sint vindute in magazine din intreaga lume. La Paris de exemplu se gasesc la Galeriile Lafayette, dar si la iconicul magazine Colette de pe rue Saint Honore. Are si un e-shop www.olympialetan.com.

Acum a lansat si o linie de imbracaminte. Pentru primavara-vara 2014 fata vazuta de Olympia Le Tan este feminina, sofisticata si o foarte sexy pin-up marinar. Titlul colectiei : “A girl in every port”. Libera si fara prejudecati, amesteca imprimeurile, pielea si pique-ul de bumbac, jerseul si cauciucul, bumbacul satinat si broderiile manuale sub forma de pesti (fie pe curele, fie genti). E jucausa, nostima si pusa pe flirtat.

         De vazut in orice caz.

       Laura Guţanu

(493)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *