Se tem bărbații de relații?

0

Am convingerea că poți avea în minte cel puțin un bărbat, cu care te-ai întâlnit la un moment dat în viața ta, și care își dorea burlăcia eternă sau chiar evita orice formă de asumare a unei relații de lungă durată. Și am siguranța că ai întâlnit același bărbat după o vreme și era cât se poate de „€œlegat” la brațul unei alte femei într-o relație foarte „€œasumata”.

Ei bine nu încep întâmplător să răsucesc cuțitul în rana emoțională și îți voi spune în continuare ce greșeli fac femeile când  se întâlnesc cu un bărbat.

Un bărbat nu decide aproape niciodată conștient să se îndrăgostească

maini

Cel mai important aspect este să înțelegem că femeile simt și gândesc diferit comparativ cu bărbații care gândesc și după, eventual, simt. Adevărul gol goluț este că bărbații nu sunt niciodată pregătiți pentru o relație serioasă. Bărbații își vor asuma o relație doar în momentul în care conștientizează că momentele și experiențele trăite alături de o femeie sunt absolut fabuloase și nu pot fi înlocuite de nicio altă femeie.
Dragostea și dorința pentru dezvoltarea unei vieți în doi, la bărbați apare doar în momentul în care descoperă o femeie ce reușește să-l facă să simtă un sentiment intens și unic prin care se face shimbul de la rațional și conștient la dorință. Procesul de îndrăgostire la bărbați este mult mai lent și trece obligatoriu prin sita rațiunii.

Femeile sunt diametral opuse din punct de vedere emoțional; dacă o femeie este capabilă să simtă că poate lega o conexiune aproape instantaneu cu un bărbat, la reprezentanții lui Adam lucrurile stau cu totul și cu totul diferit.

tanara

Femeile funcționează total opus. Când o femeie simte atracția fizică și emoțională intens față de un potențial partener este luată de val și trăiește maxim momentul. Când acest lucru se întâmplă au loc modificări fascinante și foarte vizibile atât în mintea cât și trupul respectivei. Adesea încep să creadă că această legătură pe care o simt cu un bărbat este dovada pentru ele că se află într-o situație specială.

Reprezentanțele sexului frumos nutresc și chiar trăiesc cu sentimentul că etapa prin care trec în momentul îndrăgostirii va duce la o relație aparte și de obicei au senzația că acest sentiment este reciproc.

Bărbații simt și gândesc diferit. Ce este special, romantic și fabulous pentru o femeie, pentru un bărbat cu siguranță nu are aceeași semnificație.

Un bărbat poate suna, căuta, petrece timp cu o femeie și chair să aibă o relație fizică profundă cu aceasta , dar asta nu înseamnă că este pregătit sau că se gândește la o relație stabilă.

Ceea ce vreau să punctez este atenția pe care trebuie să o acorde orice femeie pentru înțelegerea minții unui bărbat. Dacă ai început să ieși cu cineva nu te aștepta să simtă aceeași legătură puternică pe care tu ca femeie o simți. Bărbații sunt mai puțin complicați, comparativ cu femeile. La doamne poate apărea încă de la început pericolul așteptărilor, în faza primelor întâlniri, în timp ce bărbații se află în cu totul alt loc din punct de vedere emoțional.

Bărbații nu sunt angajați într-o relație de cursă lungă după două sau trei întâlniri.

A doua întâlnire și eventual a 3-a se întâmplă doar pentru că vor să va cunoască mai bine, doamnelor. La întâlnirea numărul unu ați făcut cunoastinta și v-ați plăcut. La întâlnirea numărul doi domnul vrea să își confirme că vă place, să își contureze primele impresii. La întâlnirea numărul 3 bărbatul se simte bine în compania dumneavoastră și abia acum începe, poate, să își pună întrebări despre persoana din față lui.
Între timp femeile deja se gândesc la exclusivitate și la conexiunea creată acordându-le semnificații majore, ceea ce nu este niciodată sănătos. Aveți răbdare, doamnelor ! Cu riscul de a mă repeta, va reamintesc că bărbații sunt raționali și lenți când vine vorba despre atașamentul emoțional. Bărbații au nevoie de timp pentru a dezvolta legături emoționale vis-a-vis de o persoană. În periplul lor prin lumea burlăciei eterne, sexul puternic se lasă sedus mai greu decât vă puteți imagina. Pe lângă bagajul lor genetic legat de încredere și dăruire, vârsta își pune și ea amprenta transformându-i în personaje din ce în ce mai circumspecte.

E important să fii atentă la ce simți și să înveți să ai răbdare!

Despre ce ar trebui să facem sau nu pe parcursul întâlnirilor cu un bărbat și despre cum se dezvoltă atașamentul emoțional la aceștia, vom vorbi în următoarele articole.

Vlad Alexandrescu  

(2974)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *