Top 7 celebritati care au apelat la bisturiu

0

Nume mari ale Hollywood-ului sunt astazi profund indatorate operatiilor estetice, fara de care perfectiunea nu ar fi existat.

Iata un Top 7 ale celor mai cunoscute nume de la Hollywood care au apelat la bisturiu:

1. Zambetul lui George Clooney este aproape perfect, iar faptul ca acesta a apelat la chirgurgia estetica nu este un secret.

george-clooney-smile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Victoria Beckam. Dupa cum putem observa, diferentele sunt vizibile, desi vedeta este rareori surprinsa zambind.

Victoria-Beckham

 

 

 

 

 

 

 

3. Zambetul care l-a facut celebru pe actorul de comedia Jim Carrey a suferit si el cateva modificari de-a lungul timpului. Unele destul de bune si costisitoare am putea spune.

Jim-Carrey

 

 

 

 

 

 

 

4. Desi este unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood, infatisarea sa nu a fost intotdeauna imaculata, Tom Cruise a fost nevoit sa apeleze si el la chirurgie estetica.

Tom-Cruise

 

 

 

 

 

 

 

5. Una dintre cele mai bune voci ale vremii, Celine Dion a fost nevoita sa apeleze si ea la chirurgia maxilo faciala, pentru a aduce cateva imbunatatiri zambetului sau.

Celine-Dion

 

 

 

 

 

 

 

6. Un personaj controversat, care a suferit o multime de modificari, este Miley Cyrus. Vedeta a adus cateva imbunatatiri rezonabile la chipul sau, pana a ajuns la cele mai indraznete.

Miley-Cyrus

 

 

 

 

 

 

 

7. Linsday Lohan, poate una dintre cele mai criticate actrite ale momentului, a apelat si ea la chirurgie maxilo-faciala.

Lindsay-Lohan

(188)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *