Vedete greu de suportat

0

Bunul simt si respectul pentru cei din jur ar trebui sa fie un must, atunci cand mediul in care te invarti te pune in lumina reflectoarelor. Multe staruri de la Hollywood stiu aceste lucruri si este o adevarata placere sa lucrezi cu ele, insa exista si vedete greu de suportat.

Care sunt acestea? Iti spunem noi:

Lindsay-Lohan1. Topul nostru se deschida cu Linsday Lohan. Un personaj controversat pe prima pagina a tabloidelor din intreaga lume. Tanara a devenit greu de suportat pe platourile de filmare, astfel incat nume mari are Hollywood-ului refuza sa mai joace alaturi de ea. Atitudinea mult prea aroganta pe care o afiseaza, impreuna cu crizele de isterie destul de frecvente, au facut-o celebra in randul celor mai insuportabile vedete.

2. Gwyneth Paltrow, cunoscuta pentru aparitiile in Mortdecai si Shakespeare in Love, se comporta precum o diva chiar si atunci cand merge la fitness, asigurandu-se ca nu mai imparte cu niciun muritor de rand incaperea pentru dus. Mai precis, isi trimite oamenii pentru a scoate pe toata lumea…afara 🙂

3. Desi suntem obisnuiti cu crizele isterice la adolescenta, Shannen Doherty este o regina a dramei un pic mai vintage. Sursele spun ca atunci cand se afla pe platourile de filmare, actrita obisnuieste sa inceapa sa tipe si sa planga daca nu este servita „AICI si ACUM” cu ceea ce isi doreste.

Kanye-West4. Sa nu credeti ca avem ceva cu femeile, nu am uitat nici „divii”. Kanye West afiseaza de fiecare data o figura aroganta in fata reporterilor si nu, nu este figura sa de macho man, aceea este figura sa iritata pe care o afiseaza permanent si in fata colegilor de platou. Kanye West este recunoscut pentru aroganta, fite si cateva iesiri destul de violente. Nu degeaba se potriveste cu actrita de filme porno Kim Kardashian.

5. Un adevarat sex-simbol al cinematografiei de la Hollywood, Sharon Stone, este acuzata de catre o fosta asistenta pentru iesirile sale destul de violente. Tipetele si nervii pe care aceasta si-i varsa asupra tinerei, au facut-o sa demisioneze la numai cateva luni dupa ce acceptase incantata jobul.

Arogantele si atitudinea diva-like sunt la moda; pe plan local, avem vedete greu de suportat?

 

Ana Maria Iancu

(256)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *