Unde au disparut FEMEILE?

0

Fie ca merg cu troleul, metroul sau pur si simplu dau o raita agale prin Unirii, ma trezesc meditand la o problema care desi este destul de grava nu o ia nimeni in serios: Unde au disparut, domne’ FEMEILE?

skinny-modelAcum o sa par nebun in ochii dumneavoastra, ca doar asa par oamenii care nu sunt intelesi si imi veti spune: Bai esti prost? Sunt mai multe femei decat barbati in Romania!
Da, dar nu la sex ma refer; nu la gen si nu la specie. Sunt demodat, stiu, dar caut o femeie cum erau candva. Genul ala de femei carora nu li se vedeau oasele bazinului prin tricou de la atata salata, dar nici kilogramele extra prin colantii mulati cu imprimeu de leopard, cu bratul cat piciorul meu de care atarna agale o plasa de la Mango. Intelegeti-ne si pe noi barbatii, ca acea culoare a pielii aproape maronie si plasticul din corp nu ne fac bine, nici voua dar nici noua. Pe noi ne ia greata de la atata bronz, pe voi o sa va prinda cancerul.

chapeau_basNu spun acum ca ati fi toate asa, dar mai sunt doar cateva; iar voi, papusi de plastic, sunteti multe si mi-e teama sa nu le luati de partea voastra a baricadei si pe cele care inca sunt minunate. Care stiu cum sa poarta cu eleganta o fusta pana deasupra genunchiului, fara a se dezgoli in alte locuri si care ies in club dar nu se imbata in ultimul hal, ajungand la ora 4 dimineata sa li se prelinga fondul de ten pe fata ca vopseaua pe pereti.
Si sa va mai spun ceva! Tocurile alea de 17 centimetri nu va fac sa pareti mai inalte, de sexy nici nu mai vorbesc, ci doar aveti aspectul unor gaini, va incordati muschii in asa hal incat la 55 de ani nici nu veti mai putea pasi de la atatea varice.

Nu stiu cat de clar am fost si sigur nu voi influenta pe nimeni si nici nu caut sa atac, dar vreau sa stie acele putine femei inca elegante si cu bun gust, inteligente si diferite, ca noi, barbatii simpli, ne dam jos palaria in fata dumneavoastra!

Caut o femeie cum erau candva, azi mai sunt doar cateva.

Theodor D.

(736)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *