De ce „nu ne iese” Kamasutra?

0

M-a ciupit între dejte să dau search unui site despre cristalele de Himalaya, se spune c-ar elimina toxinele din organism, ar relaxa muschii si alte 12 rânduri de beneficii. Efectele placebo sunt garantate, imediat dupa citirea prospectului

sensuality-coupleDar m-am ciocnit de-o poziționare Kama Sutra înainte sa gasesc cristalele si am zăbovit puțin, amintindu-mi de piesa aceea cu amintirile care ne chinuiesc. Despre exchibitionismul răsucit acum online, se spune c-ar fi senzualitatea fără limite si-am alergat cu muschii întinsi, înjosul scărilor, să-i arat ceva memorabil persoanei cu care ma mai acuplez când nu mă doare sub buric, în talpi si pe sub dinți, adică destul de rar, ar concretiza unii. In sfârsit, voiam sa-i aduc la cunostință că poziția Fluture l-ar avantaja mai mult cand taie patrunjei si fărâmițează crutoane, pentru că el stă ca si „Copacul“, ceea ce e solicitant pentru spondiloza cu care l-a speriat doctorița de familie. Pe care-o mituisem cu ciocolata Lindt înainte sa intre el. După ce, în loc de morcov si-a tăiat o bucațica mică de epiderma, m-am ales cu-n scandal erotic nemaipomenit si m-am retras în cameră like a virgin, lăsându-l sa-si fiarba păstăile. El avea de lucru si mie-mi ardea de pornoșaguri. Pe de o parte l-am înțeles și mi-a trecut prin minte fără nicio legătură cu nimic, faptul că la un moment dat, divele de pe micuțele noastre ecrane, dispărusera cateva luni, taman cand antrenorul echipei braziliene de fotbal, le interzisese alora, în cantonament, sa faca podul în pat sau ruleta ruseasca între 4 sâni, până după nu stiu care meci dintr-o nu stiu care seară. Cu ce subiecte să mai apară ele la grandioase talkshow-uri?

Kamasutra – arta contorsionarii

touching-hardIn primul rand, ca sa globalizăm putin si sa nu rămaneti cu gândul la păstăile mele, aflați că după cateva luni, sau cativa ani, poate că se mai obisnuiește lumea cu condimentele foarte iuți. Eh, nu vă mai iubiți pe-atunci? Treaba voastră, sunt singură că Pavlov a avut mai mulți căței. Câteva personaje, cred că femeia care parea facuta din rășini sintetice, aceea care a vizitat PRO Tv-ul si i-a pus picioarele sau femeile în cap lui Adrian- minune! e o gimnasta de elită. Faptul ca-si poate îndoi tendoanele si-și întinde mușchiuleții, este pentru unii o boala de colagen, câțiva o consemnează ca fiind o excitantă perspectivă iar pentru majoritatea femeilor, incluzandu-mă, e un pagubos moment pe care l-am ratat în clasa a cincea cand trebuia sa facem șpagatul. Totusi, dupa Van Damme ne-am lasat pagubașe generatii întregi.

Nu încercati asa ceva la prima întalnire, poate… Kam-la-a-suta? Ii aud pe multi grăind cosmopolit că până la urmă, te potrivesti cu oricine, bine măi, de acord, cu oricine-ti si trece potriveala. O data mi-am amintit eu de legile iubirii indiene si o dată, capra de vară-mea care m-a facut sa mă tavalesc de râs. Isi pierduse ea al treilea iubit, care-i căuta punctul G cu unghiile colțuroase, se săturase s-audă nu simt acolo, nu simt dincolo si de-a ce se mai jucau ei.

Cand un iubit din neolitic m-a întrebat daca m-ar deranja pozitii din kamasutra i-am spus că-n masura în care corpii cavernoși chiar nu se fractureaza, sunt pe val. Am spus asta când eram trează ca Lindsay Lohan care-si cumpără drogurile din farmacie. Asa ca, sfatoasă si dreaptă ca un flamingo, când el era la baie, m-am asezat pe pat, mi-am pus piciorul stang pe genunchiul ălui drept si piciorul drept pe genunchiul celui stang, într-un mod foarte excitant. Emotiile si alcoolul m-au răsturnat instant pe spate, cu lotus cu tot si i-am spus că dacă se apropie de mine sa o faca numai în scop de Voltaren. Bine c-am vorbit, lovisem marginea colțuroasa a patului până la marginea la care creierul a reusit sa evite o comoție cerebrala.

Vara si Kamasutra

sexy-womanIoana si-a surprins iubitul în natură, în Grecia, lăsându-l s-o traga de păr în timp ce, ei, ghiceam eu. M-am gandit c-au alergat goi pe plaja si i-o fi intrat apa sărată prin diverse cavităti, de-aia nu mai misca nimic pe facebook. Ioana era sensibilă si cand mergea la tuns, dac-o hâțăia puțin coafeza, mârâia ca apucata. Deci, de ce s-o traga de… păr?Mi-a dat de înteles, sughițând, în timp ce gusta un lichior de ouă, că „trasul de păr“ era o pozitie sexuala si lui i-a placut foarte mult. Numai ca țeasta ei si cea a lui Sinead o Connor, semănau oleacă, așadar mai mult a zgâriat-o si-a tras-o puternic de frunte, crăcindu-i probabil câteva vertebre cervicale.

Ca sa compenseze, dupa cateva zile de înot si masaj care costasera cât vizitarea Atenei, a mers pe varianta „călăreața îndrazneață“. Si-acum se simtea vinovata, pentru că el se cam ferea de ea. In urma prestatiei, lui i s-a părut că „baza cucului s-a înfundat mult înăuntru, sub cele doua bijuterii“ și-și aminteste exact momentul în care-a simtit o străfulgerare care-l dusese pe culmile anorgasmiei.

Vatsyayana Mallanaga știa asadar că prin iubire si acrobații putem atinge absolutul. Si dacă marchizul de Sade ar fi grăit aberanta concluzie „numai prin viciu poate fi capabil omul de a trăi acest fior moral si fizic ce este izvorul celei mai delicioase voluptati“ , m-am viciat si eu, ca sa se vada că-s citită. Sau că m-am uitat la poze. Am învatat-o si pe mama! Iubire, acrobații si absolut! Acum facem lumânarea când ne doare spatele si când simtim o durere de cap, semn că organul gândirii n-ar fi bine irigat.Cu capul în jos, imediat dupa baie si cu foenul fierbinte, capăt o coamă de mânz proaspăt țesălat.

Recomand oricui să rasfoiasca măcar o data Kamasutra! De acolo am învățat că atunci cand bunica ia pozitia „Lingurița“ e de fapt colica biliara care nu va ceda la antispasticele diluate de la UPU.

(437)

About author

Hapi

Hapi.Riverwoman O călătoare. Antreprenor. Pasionata de viata. Autentică. Alunecoasa dar simplă. Genul pe care o poate placea orice om si o poate urî in aceeasi masura- pentru c-ar putea regasi in mine tot ce nu-i place sa vada la el insusi. Diploma mi-e intr-un sertar. In care poze am iesit cel mai bine? In cele pe care mi le-a facut Viata si nu le-a developat niciodata.

Your email address will not be published. Required fields are marked *