Tehnici vechi de seductie utilizate de barbati

0

Prospectul e simplu: dacă femeia ta e genul care a recitat succesiv „un barbat adevarat nu face asta“, pornim de la premisa ca istoria si traditia au batut în cuie, la propriu si la figurat, tehnici de seductie de care ea habar nu are. Deci nu e o femeie adevarata. Ia sa schimbati voi si altceva decat fluide, ciorbite si pupicei in statia de troleu. Ori ramaneti impreuna (amestecati cu altii, dar impreuna), ori deveniti adevaraciuni langa altcineva.

man-with-two-womenAm tot scris despre „ele“ , despre cat de greu si-au gasit modelul pereche, prin cate probe au trecut ca-n jocurile foamei pana au pus mana pe o … relatie durabila si si-au putut valoriza ovulele. Dar n-am zis nicicand ca toate merita sa fie tinute pe palme, nici n-am zis c-ar trebui tinute cateva in palme – dar am observat ca de fapt unora le place si jazzul si bataia. Pentru cei care sunteti norocosii ce-au capturat exemplarul sus mentionat, nu uitati sa le seduceti continuu ca sa nu plece langa alt lider de trib.
Prin secole strecurate-n buzunarul timpului, etruscii isi mai schimbau sotiile între ei, fara mare birocratizare. Astazi am devenit în masa, cavaleri morali. Nu cand e vorba de noi ci de ăilalți, e mai usor de suportat să fii adeptul comportamentelor absolut nedeviante – daca ai si o doza mare de ipocrizie. Aceea e ca adrenalina în hipertensiune, îti va alimenta conștiința că semenii tai greșesc, în timp ce tu rămai cinstitul sau cinstita de vizavi.
Si nu poți proceda ca un etrusc, pentru ca în timp ce tu o seduci pe alta, prima SE DUCE.

Tehnici universale pentru plasa iubirii, nu exista

Ina este psihiatra de succes, racordata la 44 de ani, 3 ex-soți si 5 interventii estetice pentru reconfigurarea ridurilor care i-au aparut dupa ce-a întalnit „barbatii adevarati“. S-a suparat pe mine demult, cand i-am zis la a doua sa nuntire, ca pentru mine barbatul adevarat e acela pe care pot sa-l pipăi si eu.
Pe vremuri un barbat/baiat din triburile de masai de prin Tanzania, trebuia sa ucida cu sulița un leu sau altă mâțucă fioroasa, ca sa primeasca o femeie si sa intre in randul alor maturi, atunci i se accepta șederea în cortul plin de sul(ițe), ciuperci fumigene si întelepciune testosteronică. Cerintele erau putine asadar si clare- nu te-a păpat felina cu tot cu momițe, ești un adevărat purtător de penis. Pentru următoarele 3 muieri care lesinau cand vedeau masaiu târând o bovină din junglă – achizitionarea era gratis. Ai lansat oțelul unde trebuie, a murit zmeul zmeilor si nu mai trebuia sa dovedesti nimic, nimănui.

drops-of-waterAstazi, nici enciclopedia femeilor din univers nu ți-ar garanta c-ai fi pe placul unei femei ca Ina, de exemplu. Ei ii placeau complimentele, asa ca primul sot ii complimenta si fundul carnos si fundul tigaii arse si pestele din acvariu. Ulterior am aflat c-o deranja sa fie complimentata „barbatii ar spune orice ca sa te bage in pat“.
Nicio clipa nu s-a gandit ca unii ar da orice s-o bage în oricare pat, numai în al lor nu. Definitia barbatului adevarat care complimenteaza, e din familie buna, n-o înșala în veci si are-o afacere grozava, n-a mai fost recunoscuta ca atare nici de catre cei 25 de followersi care-i dadeau like dupa fiecare logodna si botez.
(va urma…)

Hapi Riverwoman

(1408)

About author

Hapi

Hapi.Riverwoman O călătoare. Antreprenor. Pasionata de viata. Autentică. Alunecoasa dar simplă. Genul pe care o poate placea orice om si o poate urî in aceeasi masura- pentru c-ar putea regasi in mine tot ce nu-i place sa vada la el insusi. Diploma mi-e intr-un sertar. In care poze am iesit cel mai bine? In cele pe care mi le-a facut Viata si nu le-a developat niciodata.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *