Ce sa NU faci la o prima intalnire

0

Ai avut o relatie de lunga durata care s-a sfarsit prost? Nu e nicio tragedie! 9 din 10 persoane trec printr-o astfel de situatie.

Partea putin mai dificila este ca a venit momentul sa o iei de la capat, iar emotiile unei prime intalniri iti vor prinde bine pentru a evolua in viata sentimentala. Ceea ce posibilul viitor partener isi va dori de la tine este subiectiv, in functie de doleantele fiecaruia, noi iti putem spune,in schimb, ce este indicat sa NU faci la o prima intalnire. Asta in cazul in care iti doresti sa mai revezi persoana cu care iesi.

1. Nu te aranja mai mult decat trebuie. Risti sa lasi o impresie gresita adaugand pe tine mai multe obiecte de imbracaminte care fac parte din alt film; incearca sa te aranjezi, dar asa cum o faci de obicei, altfel in zilele tale proaste partenerul risca sa fuga mancand pamantul.

2. Nu fi un client capricios. Situatia va deveni stanjenitoare daca vei incepe sa faci mofturi atunci cand comanzi si s-ar putea sa nu-si mai doreasca sa mai iasa cu tine a doua oara.

3. Nu vorbi despre fostele relatii. E in regula sa mentionezi ce nu-ti face placere, dar nu incepe sa-ti pui viata pe tava, asta daca nu cumva cauti doar un prieten apropiat si nimic mai mult.

4. Fii degajata. Adopta o atitudine pozitiva, pana la urma, daca nu te accepta atunci cand esti vesela si glumeata, nu prea merita efortul. Lumea este plina de oameni vesnic indispusi, iar tu tocmai ai trecut printr-o despartire; nu este cazul sa o iei de la capat.

bad-date5. Nu te uita foarte des la ceas. Situatia ar putea deveni stanjenitoare pentru amandoi. Fa abstractie de ceas si telefon, asuma-ti faptul ca discutia ar putea deveni plictisitoare.

6. Ofera-te sa platesti nota de plata. Nu te astepta sa plateasca el. Poate cel cu care ai iesit este pe gustul tau, insa tu in ochii lui trebuie sa mai cresti putin, acesta ar putea fi momentul decisiv.

7. Asteapta sa te caute. Nu te transforma intr-o disperata cautandu-l la cateva ore dupa intalnire. O data ce v-ati luat „la revedere” trebuie sa fii pregatita atat pentru o viitoare iesire cat si pentru un alt „first date”

Ana Maria Iancu

(734)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *