Tehnici de seductie

0

Tehnica răpirii Sabinelor! Inimioara ta pereche vrea sa locuiti acasa la mă-sa. Mă-sa îti iubeste cei trei căței pe care i-ai adoptat (esti un barbat cu inima larga) dar te-ar strivi sub sucitor cand ea prepară taițeii si tu strigi oaresce , de pe scară, la fiică-sa. Asa c-ai puteai s-o iei in spate pe iubi a ta si s-o duci într-o colibă care vă apartine numai vouă.

Dupa ce Romulus a ridicat zidurile cetatii pe 7 sau 9 coline, a văzut ca-i bine dar probabil i se acrise si lui de-atatia barbati. Si-a trimis acoliții să racoleze cateva domnisorici de prin orasele apropiate. Ma rog, se spune c-ar fi facut el mici ajustări înainte, îndepărtând aparținătorii. Mai bine zis,vrăjindu-i cu o petrecere de pomină. Asa s-au pricopsit romanii cu vreo 600 de fecioare – legenda spune că atunci cand fetele au văzut că de fapt nu vor fi prizoniere sau roabe, că bărbatii romani le oferă cadouri iar Romulus le asigură libertate totala în cazul în care nu vor agrea nici un bărbat, au decis sa rămână si s-au îndragostit praștie.

Dacă rapiti si voi fecioara, asigurati-vă întai că nu-i vreo campioana la judo, nu de alta dar oricum, noi nu aflăm ce calitati ori medalii are omul de rand, valorile le stabilesc deocamdata jurnalistii plătiți în stil capitalist.

Riscul este să va regăsiți în două zile, în fata unei comisii de psihologi si criminalisti care vor stabili daca traseul impulsurilor nervoase v-a asigurat o minte cheaună sau oaresce din ultimul tratat de psihiatrie. Caz în care riscati „doar“ sechestrarea de persoană, mai ales dacă pe fată n-o cheama Sabina.

Ca sa evitati acest aspect, puteți pune la dispozitia fetei, ultima colectie de la Swarovski, dupa care îngenuncheati si îi spuneti lăcrimînd, cât de mult o iubiti.
In cel mai rau caz va alegeti doar c-o palmă, ea pleacă în tribul său cu tot cu colectie, televiziunile vă vor fi recunoscatoare iar noi, cetățenii de rand o sa pricepem încă odata ca traditia si istoria se potrivesc ca nuca-n perete cu valorile societatii moderne.

In general femeile nu recunosc că se uita si ele pe furis (ori ba)la filme porno. Reveniti la romantismul pe care îl acceptă orice capră. Pardon, căprioară.

Se povestește că regele Francois I îsi ducea amantele în pădurea Saint-Germain pentru a asista la împerecherea cerbilor cu căprioarele. Acu, tu, cititorule nu esti rege si n-ai harem, poate ai niste oi, la domiciliul părintilor, da-i cam mizerabil si puturos printre ele. In plus nu-ti amintesti c-ar exista si-un berbec în staul. N-ai cumparat nici parcul national Retezat , ca sa poti suna pe vreunu în minister, s-adune niste gazele laolaltă.
Nu-i nimic, nu uita ca trebuie sa îmbini tradiția cu metode mai cosmopolite. Invit-o la zoo.
Dacă se aliniaza planetele si prindeți o împerechere live, trebuie doar sa-i soptesti la ureche „ miracolul vietii… simt ca mi se ridică… fiecare firicel de păr“.

sexes-warInconvenientul ar fi ca-n acest moment ea sa-si aminteasca faptul ca nu s-a epilat de doua luni si sa n-o mai poti urni de langă cusca primatelor care se caută de pureci. Totusi, dac-o plimbi printre majoritatea mamiferelor, treci repede de spatiul destinat girafelor. Astea săracele se troznesc cu chiu cu vai si când doarme una în picioare. Partenera ta ar putea fi traumatizată.

La iepuri sunt sanse bune să prinzi una mică si rapidă. „Uite ce drăguti sunt“. Poti folosi fraza asta dupa ce masculul neozeelandez s-a miscat de doua ori sub coada colegei de cușetă si-a căzut lat, în urechi si-n lateral. Nu e mort, e evident epuizat.

In drum spre casă îi poti spune că adevarata dragoste nu poate fi redată nici măcar pe discovery channel. Dupa plimbare, dupa mirosurile de la zoo, dupa mesajele cifrate, va ajunge probabil în patul tău. Potential c-o criza de fiere că doar nu esti Francois 1.

Ingrașă-te – o sa-i umpli patul, spațiul intim, o sa te vadă numai pe tine într-o oază de bărbați

Nu numai triburile primitive si proprietarii de la KFC prețuiesc într-un anume fel oamenii solizi, mai mult decat solizi sau obezi. In timp ce în zilele noastre o femeie care depaseste rotunjimile imaginatiei oarecui este dată jos de pe inexistentul podium al frumusetii, anumite culturi consideră că oamenii slabi nu sunt atractivi.
Daca în unele tări occidentale o „femeie care umple patul“ e preferata unei sclepțomane, exista și femei care consideră bărbatii grasi extrem de sexosi. Prin Etiopia,un tanar apartinand asanumitului popor Me én se supune voluntar unui regim de îngrășare pentru că îi cresc sansele de-a-si alege femeia. Nu stim dacă-i cresc toate alea odată cu șansele, dar voi puteti încerca.

De cand aflu că tot mai mulți bărbati țin cure de slăbire, mi se făcu milă si mi-am promis să relansez si teoria asta, cine stie, poate salvăm cateva suflete întristate.

Sa adaptăm totuși tehnica. Te îngrasi în timp ce esti cu ea, traiesti cu ea, bucătărești cu ea, te certi cu ea, nu ratezi mallul alaturi de ea. Îi vei capta atentia. In primul rând pentru c-o s-o ții mai mult în bucatarie si tu o sa poti sa te joci pe playstation, căci barbatii rămân în sinea lor copii (de la ce se întamplă doctore am prins-o asta). Doar n-o să speli vase- activitate care ti-ar consuma 125 de calorii!
Cu ocazia asta observi că viata sexuala o sa vi se îmbunătățească, veti schimba pozitii, cele initial adoptate nu se vor mai potrivi nici cu salteaua nici cu intentia. Bine, n-am vrut sa subliniez că viața sexuală a VOASTRĂ ca si cuplu va fi mai roză. Ci a fiecăruia în parte, că doar nu v-ati născut si nici nu v-ati îngrășat deodată.

Tot ea va sta „călare“ pe voi cand cardiologul o să vă certe c-aveti colesterolul peste 300 si necesitati couple-smilinginternare pentru că aveti un ficat gras. Ce înseamna asta? Că e foarte probabil să vă atașati pe „vecie“ o cardiopatie ischemică si că lumea Ei o sa se învârtă în jurul vostru. Daca vă părăseste, tineți legatura cu asistenta aia care n-a vrut sa ia de la voi micile atentii.

Poti s-o seduci si fără sa muncești atât?

Evident, ai citit un articol interesant, sper. Ai putea sa-i povestesti cateva tehnici de seductie care v-ar fi apropiat daca ati fi aterizat pe pămant acum un sfert de veac. Si-apoi întreab-o totuși, ce-i place la tine cel mai mult. E posibil ca pe viitor sa-ti foloseasca armele pe care o sa ți le livreze.

Si nu pierde timpul cu femeia care îsi caută „barbatul adevărat“ sau „barbatul ideal“. Narcis si reflexia lui în oglindă, rămâne o metaforă pentru idealismul pe care-l avem în noi dar îl cerem de la altii.

Tu esti personajul ideal, real, autentic – exact pentru Doamna care îti afla calitatile si ti le pune în valoare. Cand o găsești, fă la fel.
Hapi.Riverwoman

(1273)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *