5 filme ale anului 2016 care trebuie vazute!

0

Pentru cinefili, dar si pentru amatori, anul 2016 promite multe lucruri bune in materie de filme spun expertii in cinematografie. Daca anul 2015 a fost un deliciu din punct de vedere cinematografic, in 2016 multe titluri sunt asteptate cu nerabdare.

Iata care sunt cele mai interesante filme ale anului 2016:

deadpoolDeadpool – filmul are la baza povestea unui fost agent din Fortele Speciale care ajunge sa fie cobaiul unui experiment ingrozitor. Ca urmare acesta capata puteri fabuloase, peritandu-i o refacere de peste 100%, fapt ce-l determina sa sa-si inventeze un alter ego – Deadpool.
Filmul a primit reactii favorabile din partea publicului in proportie de 95%.

Ride Along: Next Level Miami: Pentru iubitorii de comedie imbinata cu actiune anul 2016 aduce un film extraordinar cu actori de exceptie: Kevin Hart si Ice Cube promit un deliciu pe ecrane. In incercarea de a demonstra cat de potrivit este Ben pentru sora lui James, acesta ii arata viitorului cumnat cat este el d epotrivit pentru viata de familie. Insa un caz nebun se dezlantuie in fata ochilor lor iar lucrurile iau o intorsatura ciudata.

penelope-cruzZoolander 2: Iti suna interesant un film in care apar Penelope Cruz, Justin Bieber si Kim Kardashian la un loc? Un cocktail de vedete isi face aparitia in filmul ce va fi lansat luna aceasta. Ce se intampla atunci cand competitia unei agentii de modelling incearca cu orice pret sa elimine concurenta? Ei bine…ramane de vazut.

Cartea Junglei: Este varianta mai actuala a povestii vechi din 1967. Cu o calitate excelenta, acum copiii tai se pot distra de minune la cinema afland povestea cu care parintii sai au crescut.

Snowden: O poveste fascinanta care are la baza descoperirea tuturor secretelor lumii in care traim. Edward Snowden, fost angajat CIA aduce in fata presei o multime de documente menite sa arate lumii toate ascunzisurile. Povestea este inspirata dintr-un fapt real actual, fostul agent cere si astazi azil politic in peste 20 de tari dupa ce a fost extradat chiar si de autoritatile chineze.

Pe langa aceste 5 titluri va amintim ca anul 2016 mai aduce filme bune precum Captain America, Pets – Singuri acasa, Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii sau Zorii Justitiei.

Vizionare placuta!

(420)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *