Rezultatele testului – ai un stil de viata sanatos

0

Iata rezultatele testului:

10 +
Felicitari! Viata ta este extraordinara din punct de vedere al sanatatii. Te ingrijesti de propria persoana si iti pasa de ceea ce consumi. In ciuda faptului ca in jurul tau sunt numai ispite, iar toata lumea consuma mancaruri tip fast food, tu rezisti unei vieti extraordinare care iti poate aduce doar satisfactii.

15+
womanStilul tau de viata este unul decent. Momentele de slabiciune ca cele cand consumi snacks-uri sau bauturi carbogazoase pot fi remediate in timp, sau pot ramane placerile tale vinovate, asta tu decizi. Important este ca esti pe drumul cel bun. Combini eficient doua stiluri de viata , astfel incat sa gasesti un echilibru cat de cat potrivit intre acestea. In cazul in care nu-ti doresti sa-ti schimbi alimentatia, ai putea mari volumul de exercitii de pe parcursul saptamanii, iar astfel vei fi si mai in forma.

20+
Probabil te-ai tot saturat sa ti se spuna ca stilul de viata pe care-l duci este unul complet nesanatos. Poate din acest motiv nici nu mai gasesti motivatia de a mai schimba ceva in viata ta. Insa tine minte, niciodata nu e prea tarziu! Nu trebuie sa astepti ziua de luni pentru a te apuca, sau nici data de 1. Poti incepe acum, important este sa-ti doresti cu adevarat acest lucru. Poate acum nu te deranjeaza cele 5-6 kilograme in plus si nici n-ar trebui, deseori corpul tau poate arata perfect iar in interior problemele tot tind sa apara. Cauta un program bun de sport, puneti muzica in timp ce faci abdomene sau pur si simplu alearga in parc. Variante sunt o multime, important este sa gasesti motivatia.

Mult succes!

(166)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *