Bebaroque

0

Bebaroque-Daca v-ati intrebat de unde au Lady Gaga si Beyonce dresurile acelea atit de rococco cu broderii si strasuri, bijuterii pe ciorapi, body sau leggings, raspunsul este bebaroque, scotienii inventivi care si-au lansat brandul in 2007. Mai nou au inceput sa faca si rochii si pantofi. Designerii Mhairi McNicol si Chloe Patience au creat aceste lucruri care sa satisfaca nevoia de a fi altfel a starurilor care le au pe toate , le-au vazut pe toate si pe cea a noastra, a muritoarelor de rind care simtim nevoia de a fi staruri macar pentru o seara , purtind lucruri stralucitoare care sa ne dea ceva din glamour-ul vedetelor.
set tight 1Purtind lucrurile desenate si brodate de mina in inima Scotiei de cei doi designeri te poti simti stralucitoare si imprumuti din finetea si fragilitatea atractiva a lucrului purtat. Cam cine si cum ii poarta puteti vedea pe siteul lor.
Fiecare obiect este confectionat manual, impachetat cu grija de miinile angajatilor si expediat la adresa celor care isi doresc asa ceva.
Ii puteti gasi cu usurinta pe internet si au si ei shop online ca mai toti creatorii mari sau mici care s-au adaptat perfect vremurilor. Vezi un videoclip unde Lady Gaga poarta ciorapi brodati cu cristale si iti doresti si tu unii la fel ? Cauti pe internet si ii gasesti la scotieni. Ii comanzi si in scurt timp ii porti si tu. Problema e sa nu devii dependenta pentru ca ei mereu scot ceva nou, un lucrusor care sa ti se para ca e exact ce iti doreai si de care aveai mare nevoie.

Laura Guţanu

(632)

About author

Laura Guțanu

Interesata de cultura si arta, moda ii stirneste curiozitatea si o incinta tot ce este frumos. A publicat in reviste de cultura si in cele glossy. Scrie despre ce ii place inca din 1991.

Your email address will not be published. Required fields are marked *