“Black & White”

0

“Black & White”, o nouă premieră teatrală la Grand Cinema Digiplex

STUDIO AMENA prezintă sâmbătă, 8 februarie începând cu ora 19:00, prima reprezentație a spectacolului Black & White de Keith Waterhouse și Willis Hall, o producţie de succes a Teatrului Bulandra din 1995, reluată pe scena Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.
Spectacolul se va juca într-o nouă versiune, în onoarea actorului, regizorului și traducătorului comediei, Florian Pittiș, care ar fi împlinit anul acesta 70 de ani, pe 4 octombrie.
Regia spectacolului Black & White este semnată de Anca Maria Colțeanu, bazându-se pe caietele de regie ale lui Florian Pittiș.
Scenografia şi costumele sunt realizate de Ioana Pashca și din distribuție fac parte: Daniela Nane, Dana Măgdici Crișan, Ionuț Alin Ionescu si Mihai Marinescu.


Piesa este în top 20 pe Broadway de 30 de ani, jucându-se și în zilele noastre cu casa închisă. Acum cinsprezece ani, Florian Pittiș a tradus și regizat acest spectacol pentru scena sălii Izvor a Teatrului Bulandra. Din distribuție făceau parte actorii: Mihai Constantin, Ștefan Bănică jr., Manuela Ciucur și Daniela Nane. Pentru noua versiune a spectacolului, s-a folosit aceeași traducere a lui Florian Pittiș, pusă la dispozitie de către soția sa, Anda Pittiș.
Black & White este o poveste plină de umor despre Dl. White și Dl. Black, care se regăsesc după mulți ani în holul unui hotel de lux de pe litoralul britanic, în extra sezon. Fiecare dintre ei dorește să-și petreacă un week-end liniștit cu amanta, departe de Londra, unde soțiile lor știu că ei sunt plecați pentru afaceri. Fiecare are „sistemul” lui de adulter, unul spune soției întotdeauna „adevărul”, celalalt minte întotdeauna. Apariția soțiilor și ceea ce urmează demonstrează că, indiferent de “metoda” adoptată, invariabil lucrurile se complică atunci când îți înseli soția.

Biletele sunt disponibile online la www.grandcinemadigiplex.ro si la biroul Concierge al Cinematografului din Băneasa Shopping City, Bucureşti.

Despre STUDIO AMENA:
Companie de teatru independent înființată în decembrie 2011 de catre Daniela Nane, care organizează spectacole, programe de dezvoltare personală şi proiecte educative.

(361)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *