Când iubim femeile?

0

Nu obisnuiesc sa fac generalizari, ba chiar mai mult, acestea nu sunt deloc pe placul meu, cu atat mai putin daca parerile care ma imping spre alegerea anumitor clisee sunt subiective. Insa in cazul de fata am sa fac abstractie si inclin spre a distruge un mit mult prea mediatizat cu privire la frumusetea unei persoane. Ce inseamna cu adevarat frumusetea? Cu totii ne mentinem parerea cum ca frumusetea vine din interior, insa cu toate acestea ne straduim din rasputeri sa detinem un « ambalaj » atragator.

Din experienta proprie am realizat ca oamenii nu apreciaza frumusetea unei femei pentru detaliile nesemnificative, ci mai mult, pentru felul in care aceasta defileaza cu ele.  Femeile sunt apreciate pentru atitudinea lor, pentru felul in care  aleg sau nu sa se formeze ca fiinta umana.  Prin atitudine reiese cat de mult se iubeste o persoana si implicit cei din jur vor tinde, involuntar, sa o aprecieze si sa o respecte in egala masura. Atunci cand  ofera importanta lucrurilor aparent nesemnificative, femeia arata un semn de noblete sufleteasca. Avem deci, o combinatie intre doi factori foarte importanti, obligati sa coabiteze si de ce nu, sa se completeze: frumusetea interioara si exterioara.

Aici sunt cateva dintre lucrurile pe care oamenii le apreciaza cu adevarat la femei si le gasesc atragatoare :

femeie1.  Nu ar trebui sa-si gaseasca scuze. Nu este nimic mai atragator decat o femeie care nu se da in laturi de la un desert fara a mai fi nevoita sa adauge cat efort trebuie sa depuna la sala de fitness in saptamana urmatoare doar pentru a scapa de aceste cateva grame in plus.

2. Atunci cand se accepta asa cum sunt si cand constientizeaza ca nu trebuie sa fie mai slabe sau mai tinere pentru a reprezenta muza celui care le este alaturi.

3.  Femeile care observa si cunosc cliseele inradacinate ale unei societati bolnave, insa cu toate acestea nu si le vor insusi, iar cu atat mai putin vor permite o perpetuare a acestora. te.Felul in care acestea se prezinta in fata unei anumite situatii (atunci cand doreste sa se angajeze sau sa candideze pentru o promovare) este mai graitoare decat o serie de idei preconcepute deja mult uzate. Unele deja au inceput sa puna in aplicare acest « fenomen » si ghici ce ? Chiar functioneaza !

4. Ce poate fi mai frumos decat o femeie pasionata de ceea ce face ? Interesul emanat intr-o astfel de situatie se poate transforma in interesul celor din jur pentru profunzimea fiintei. Ce frumos reliefeaza acest lucru faptul ca femeia mai are si alte preocupari, nu doar cele ce tin de aspectul fizic.

femeie-nud5. Acel tip de femeie care poarta haine ce i se potrivesc si nu haine care i s-ar potrivi si nici macar nu se plange ca poarta marimea L si nu S.  Este dovedit faptul ca suntem influentate de trendurile stabilite de marii designeri  insa cu toate acestea ar trebui sa depasim bariera si sa intelegem ca este ceva mai important de atat. Nu conteaza cine in ce defileaza pe marile podiumuri din Milano sau New York, atata timp cat femeia, fiinta sublima, intelege ca acea tinuta nu o avantajeaza. Si doar pentru ca nu arati bine in ea, nu inseamna ca ai fost « sculptata » gresit.  Si sa nu uite faptul ca : femeia controleaza moda, nu moda controleaza femeia.

6.  Femeia dezgolita si zambitoare. Nu putine studii s-au realizat cu ajutorul barbatilor si iata ca si de aceasta data au fost de ajutor. Intrebati cu privire la atitudinea unei femei care renunta la haine, acestia au adaugat ca o atitudine pozitiva, un zambet larg, le face sa devina cu mult mai atragatoare si mai sigure pe ele, preferandu-le in defavoarea celor rusinate si crispate.

7.  Femeia decisa. Luarea decizilor si abolirea ideilor traditionale, facand ceea ce isi doresc fara a le pasa de « ceea ce spune gura lumii » este un alt lucru atractiv la femei.

8. Femeia care este constienta de defectele inconfundabile din dotare. « Pana si perfectiunea are defectele ei » iar femeile trebuie sa fie constiente de femeie-zambind-ce-frumos-sa-fii-femeieaceste lucruri. Insa nu doar atat, ar fi indicat ca pe langa constientizarea defectelor sa le ofere si respect, caci  acestea nu reprezinta o deviere de la un sablon, ci unicitate.

9. Femeia care iarta dar nu tolereaza. Experientele negative din trecut ne influenteaza fie ca vrem, fie ca nu. Astfel ca ar trebui sa oferim o incredere mai mare partenerului incetand sa-l acuzam pentru faptul ca apreciaza mai mult lucrurile superficiale, doar pentru ca altcineva la randul sau a procedat in aceasta maniera. Femeia care stie sa ierte neajunsuri dar nu isi gaseste locul printre ele.

10. Femeia care se iubeste. Cand o femeie se iubeste pe sine, este capabila sa mute muntii din loc, are puteri de zana si vrajitoare transformand uratul in frumos si abstractul in sublim. Cea care se accepta cu defecte, calitati, atuuri si dezavantaje va trai frumos si armonios, in timp ce frustrarea este inamicul iubirii.

Ana Maria Iancu

(920)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *