Cele mai funny 20 de sms-uri

0

Vorba din popor “Roata se intoarce la un moment dat” este cel mai evidenta in cazul despartirilor frecvente dintre cupluri, astfel ca mai devreme sau mai tarziu vom fi cautati de cel sau cea dupa care tanjeam. Cele mai funny 20 de sms-uri.

Din pacate, momentul nu este cel mai potrivit, caci dupa ce nopti la rand adormeam cu lacrimi in ochi, ne-am obisnuit cu ideea ca “viata merge inainte”, iar lucrurile evolueaza intr-o maniera favorabila noua, concentrandu-ne pe ceea ce conteaza cu adevarat. Ce se va intampla in momentul in care fostul partener apare pe neasteptate in universul nostru incercand sa ne dea lumea peste cap?  Asta depinde de fiecare in parte. Iata cateva replici deja folosite, menite sa ne readuca zambetul pe buze chiar si in prag de disperare:

mesaje“Imi lipsesti, mi-e dor de tine si desi au trecut 3 luni de cand ne-am despartit, cred ca te vreau inapoi”
“Te rog sa stai la rand”

“Scumpo, imi lipsesti! Stiu ca nu a fost tocmai inteligent din partea mea sa plec de langa tine si sa incerc o relatie cu Elena, insa acum dupa ce ea m-a parasit mi-am dat seama cat de importanta esti pentru mine”
“Ne pare rau, abonatul nu poate fi contactat.”

“Stii, as vrea sa ne impacam, chiar cred ca esti sufletul meu pereche”
“A trecut un an, ce te face sa crezi cat u mai reprezinti ceva pentru mine? Te rog sa pleci definitive din viata mea”
“Nerusinato”
“Nu ma deranjeaza ca ma numesti asa, mi s-a spus si mai rau de atat”
“Serios? Uimeste-ma”
“Da, am fost numita prietena ta”

sms“Stii, as vrea sa ne impacam, uite..iti dedic piesa asta, se numeste “Te vreau inapoi””
“Ce frumos, am si eu una pentru tine, se numeste “Nu ne vom impaca vreodata, ti-o jur” “

“Fii sigur ca nu vei mai gasi alta ca mine!”
“De fapt, draga mea, cred ca asta este si ideea”

Lista poate continua, iar felul in care te desparti de o persoana, sau o reprimesti in viata ta, depinde doar de tine, insa pentru a putea duce o viata mai putin stresanta noi va recomandam sa tratati realitatea cu mai mult sau mai putin umor, in functie de cum va vine la indemana, in definitiv nu mai aveti nimic de pierdut, iar certurile marunte nu trebuie transformate in ceva urias.

Ana Maria Iancu

(917)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *