Let s talk about Ex… baby

0

Let s talk about Ex… baby. In 1999, 4% din populatia cunoscută a Romaniei  folosea internetul. Aia necunoscuta era deja online deci nu-i las in statistici. Putini se-aruncasera cu-n deget în www, cativa mai cumparau înca antibaby de la rromancele din oser, schimb comercial neimpozabil si mutos deci caracteristc anului de grație post-comunistă. Mai delicat decat verbalizatul: „un lapte batut si o cutie de prezervative, va rog“. Restul povestii il stiti.

Brusc am descoperit că-i mai usor sa treci în fugă calea ferata cand se apropie acceleratul Iasi-Timisoara, decât sa iei bacalaureatul. Burlacii si burlacitele de 15 ani au detronat audientele lu Irina Loghin si Florin Piersic.

Din inertie, tot mai multi îndragostiti, au ales în loc de clasicul vehicul rutier precum autobuzul si automobilul- câte un r(o)uter conectat la reteaua de telefonie, ca să ajunga la urechile si inima posibilului suflet pereche. Iar tratatul de psihiatrie psihodinamica reeditat, a intrat in acord tacit, fara sa dea însă- like.

„Cand sunt bună, sunt de fapt foarte bună. Iar cand sunt rea, devin senzatională.“ a spus Samantha dupa o partida de Sex and the City iar Maria a apăsat replay de 3 ori.

Era momentul sa fie senzatională, trecusera 11 luni de cand ea si Dănut erau foarte buni la pat. Fiecare în patul lui pentru că, nu-i asa, existau deja raspunsuri multiple la întrebarea „ce e cibersexul“. De cand îl cunoscuse pe Dănut i s-a învârtit lumea odată, Papa Francisc îndemna la pace în Coreea de Nord, Adrian Mutu era implicat într-un nou scandal sexual iar ginecoloaga ei îi spusese, dupa ultima ecografie trasvaginala, că sfarsitul e aproape. Ma rog, nu cu aceste cuvinte.
Dar ce era mai grav decat o inevitabilă menopauza, linșarea în masă al oricărui ovul incă viabil si două chisturi pe-un ovar?

Amorezul aflat la 300 de km vedea exact ce voia ea sa vadă. Ovulele, liposuctia de anul trecut si cele doua divorturi nu mai contau când zburau chiloții pe webcam.

Maria, vrei să fii a mea cu adevărat?

Cand el a lansat întrebarea în online, ea se afla în ofsaid- peste drum la vecina- o chemase urgent sa guste din visinată care se acrea în cămară din cauză de consort trecut pe antibiotice cu spectru larg.
Online era însă fiica, membru activ cu 3 stelute pe TPU. Bulbucul întrebăcios a apărut pe ecran în timp ce fetița delicată împușca paianjeni si teroristi din Afganistan.
Instinctiv si cu mult amuzament mai făcea “rățușca lu mama“ si daune colaterale. Un click a parcurs până la butonul „call“ ca sa vorbeasca desigur cu „prietenul lui mami“ cum mai facuse si altadată.

6 luni a urmărit Maria daca n-are fata ticuri nervoase, daca nu începe sa faca pipi în pat si daca nu și-a agresat mai mulți colegi ca de obicei. Pentru că, atunci când Dănut a dat accept, în loc sa țină flori în mână zâmbind spre cameră, ținea altceva, cu dedicatie specială pentru înfierbântata lui amantă cibernetică.

Let s talk about Ex, baby

Ioana si Josef si-au printat invitațiile de nuntă ca pe niste planșe de colorat, eram în Spania si apelasera la firma unei rude – omul si-a făcut profitul pe un an, în străfundul mintii, te măriti/însori o singură dată și vrei sa iasă totul ca la carte. Orice carte. Până si poze cu nasii s-au imprimat, asa ceva nu văzusem în România. Nu eram mare prietenă cu Ioana dar pentru că Meditarana îmi înspumase bunul simț, destul cât sa fiu solidară c-o necunoscută venetică asemeni mie, am acceptat sa rămânem si noi la împreunarea oficială.
man-swimming-poolAbaterea ei a constat în faptul că înainte sa-i spună lui Josef -SI- suspinand la starea civilă, i-a spus lui Esteban hohotind la telefon „Perro a ti te quiero“. Teoretic, Josef se afla la barbierul din Sevilla că acolo locuiau, se aranja pentru nuntă. Esteban era deja însurat si n-avea câine, așa că a luat declaratia ca pe-o forma de ultim alint andaluziano-românesc.

Numai că pe drum spre bărbier, Josef întâlnise un fost coleg-conquistador maur si-n loc să-i dea în cap pentru ce s-a întâmplat în epoca medievala, l-a invitat la ei. Si-n loc s-audă cum sfârâie paella în bucătarie, cand a lansat cheia în ușă, a auzit-o pe viitoarea presupus- înamorată nevastă, cum i se spovedește fostului.

Nunta s-a anulat, Josef s-a mutat, Ioana si-a schimbat serviciul cu un carnet de somaj, că era pe statele de plată în firma fostului logodnic.
Si dupa fix 3 luni, l-a sunat pe prietenul nostru care-i printase invitatiile si i-a spus că se întoarce în țară să-l cunoască pe George, pe care-l „găsise“, nu-i asa, pe internet.

Neîntâmplarea sorții

Navigatorul n-a putut veni spre ea în prima, a doua si a cinșpea zi de la marea repatriere si mica îndragosteală, din spumosul motiv că iesise Oltul din matcă iar Oltcitul lui nu mai pornea dar au continuat sa se drăgăleasca frenetic online. Cand George a întrebat-o despre fostul, Ioana avea trompele uterine usor inflamate , o durea capul și ce-ar mai fi numit Freud- Ego-ul. 
I-a înșirat telefonic si câte fire de mătreață avea Josef si i-a spus c-a părăsit-o la altar spre norocul psihiatrei ei care câstiga dublu de-atunci că nicio asigurare nu-i deconta serviciile de reabilitare emotională. Concluzia a fost clară, era si Josef un „perro“dar acum nu mai conta pentru că ea si George aveau o șansă reală.

Atat a putut sa ducă orgoliul masculin a lui „George“ care-si rugase un prieten să se înamoreze oarecum de fosta lui logodnică, s-o pună la încercare sperand sa afle că de fapt pe el îl iubise, asa cum decretase de zeci de ori latura ei endocrină din timpul momentelor orgasmice. Josef a smuls telefonul si-a recitat înspre fosta logodnică fraze de-alea de se gaseau la finalul episoadelor din marca Televisa. Totusi presupusul George avea Oltcit iar iubitul din Sevilla, Land Rover astfel încât Ioanei i-a sărit o clapetă în creierul mic si i-a spus lu Josef că a reactionat asa pentru că-i însărcinată. Cu el.

Spre uimirea preotului la care s-au spovedit după două saptamani, s-au împăcat datorită unui plăsoi de minciuni si-un buchet de orgasme pe care mireasa le-a numit „potrivire de caracter“ ca să primeasca dezlegare si să n-o dezamăgeasca pe maică-sa.

N-am mai fost invitati la nuntă dar am aflat c-au folosit acelasi model de invitatii. Si-au schimbat doar nasii, care divorțasera între timp. In ani întregi în care altii jurau că se interconecteaza pe bune veveve punctro, cu a șapteșpea iubire adevarată a vietii lor, mie nu-mi iesea tocănița de bame desi urmam moț cu moț instructiunile de pe bucataras.ro. Până la urmă, cele mai minunate alegeri si întâmplări mi le-a servit pe tavă realitatea. Doar că si ea mi-a livrat initial iubirea cu excavatorul, trântindu-mi câte o cupă peste cap, de nu mai știam dacă-i de vină cilindrul hidraulic sau liberul arbitru.

Asa că, nu ne rămâne decât să reasamblăm iubirea pe bucăti, indiferent unde o găsim.

Hapi.Riverwoman

(2701)

About author

Hapi

Hapi.Riverwoman O călătoare. Antreprenor. Pasionata de viata. Autentică. Alunecoasa dar simplă. Genul pe care o poate placea orice om si o poate urî in aceeasi masura- pentru c-ar putea regasi in mine tot ce nu-i place sa vada la el insusi. Diploma mi-e intr-un sertar. In care poze am iesit cel mai bine? In cele pe care mi le-a facut Viata si nu le-a developat niciodata.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *