Etrala London

0

ETRALA LONDON este un brand cu o productie eco, de serie mica, limitata, unde fiecare piesa este facuta manual – handmade-ul este mereu apreciat de consumatorii de moda – , in Londra, din materiale 100% naturale – matase naturala, lina englezeasca, bumbac organic. Compania foloseste asa numitul Slow Fashion Concept si se adapteaza pietei ca sa nu isi creeze stocuri.

ETRALA vine de la fraza in spaniola AL ARTE – POR AMOR AL ARTE care este crezul celor doi designeri spanioli si ei, Maria si Emilio, care au pornit in aceasta aventura cu un entuziasm pe care sint gata sa il impartaseasca cu cei care le calca pragul studioului lor londonez. Daca nu ajungeti curind la Londra, puteti oricind sa cumparati online ceea ce va place. Si daca tot sinteti pe site-ul lor, intrati si pe Positee Project ca sa votati designul favorit pentru tricourile care sint prezentate acolo. Vor fi produse doar cele mai votate.

Maria si Emilio se definesc ca fiind pozitivi si optimisti. Eu as adauga si spiritual lor ludic ca fiind o calitate importanta a lor. Sint seriosi si muncitori, dar cu chef de joaca, fara incrincenarea care poate deveni uneori neplacuta. Sint artisti si te fac sa iti doresti macar una dintre creatiilor lor doar prin prezentarea pe care o fac. Incercati!

Laura Guţanu

(488)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *