Filme motivationale de vazut intr-o viata

0

Esti un MILLION DOLLAR BABY care in timpul tau liber isi creaza un BUCKET LIST chiar INTO THE WILD? In viata reala cu siguranta nu. Insa iti poti transforma viata in ceva extraordinar urmarind filme din care chiar ai ce invata.

Noi iti prezentam o scurta lista a acestora:

1. Million Dollar Baby: un film extraordinar despre ascensiunea rapida a unui om din clasa de mijloc. Poti porni de la zero si vei ajunge sa detii totul.

2. Into The Wild: o pelicula care te va pune pe ganduri fara indoiala. Oare tot ceea ce faci tu astazi iti este de folos? Iti traiesti viata la maximum sau esti doar un robot care trece dormind prin viata?

3. A Beautiful Mind: sau atunci cand genialitatea capata forma de schizofrenie. O legenda vie, un film inspirat din viata reala, care iti va da lumea peste cap.

4. La Vita E Bella: viata ta e grea? Afla ce se poate intampla cu doi oameni care se straduiesc din rasputeri sa-si mentina vie dragostea in perioada celui de-al doilea razboi mondial.

5. The Pianist: un film care va fi pe placul tuturor, prezentandu-ne povestea stralucita a unui pianist polonez persecutat de nazisti.

6. Peaceful Warrior: Calatoria conteaza, nu scopul calatoriei. Conteaza ce ai castigat cat ai fost plecat, nu neaparat faptul ca ti-ai atins obiectivul.

7. I Am Sam: un film care te va cutremura pana in ultimul coltisor al trupului. Povestea lui Sam, un adult cu o capacitate mentala de copil, isi ingrijeste odrasla cu toata dragoste. La varsta de 7 ani aceasta refuza sa mai invete pentru a nu fi mai desteapta decat tatal sau.

8. Freedom Writers: O lectie pentru toti cei care au puterea de a schimba ceva in aceasta lume care se pierde promovand non-valori.

9. Memento: povestea fascinanta a unui barbat amnezic ce se ajuta de propriul sau corp pentru a-l desoperi pe ucigasul sotiei sale.

Vizionare placuta!

(761)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *