HOROSCOP 8-14 iunie 2015

0

HOROSCOP 8-14 iunie 2015

BERBEC
Este o perioada de activitate crescuta si incredere in sine. Te simti energic si esti capabil sa faci multe lucruri intr-un interval foarte scurt de timp. Munca fizica este mai favorizata decat cea mentala.

TAUR
Concentrarea ta mentala nu este stralucita in aceasta perioada si exista posibilitatea de a avea de negociat un contract acum. Exista sansa de a iesi in dezavantaj datorita faptului ca nu rationezi cum trebuie. Discutiile au tendinta de a fi superficiale si a le lipsi profunzimea.

GEMENI
Este un moment cand poti sa exersezi detasarea mentala si obiectivitatea. Este o perioada buna pentru afaceri si tranzactii, nu in sensul unei motivatii concentrata pe profit ci in claritatea executiei detaliilor. asa ca negocierile si examinarea detaliilor inainte de semnare sunt favorizate.

RAC
Exista tendinta de a exagera cu mancarea si bautura, lucru care se poate resimti asupra sanatatii. Din punct de vedere financiar acesta este un timp al extravagantei. S-ar putea sa cheltuiesti prea mult sau sa judeci gresit anumite lucruri si sa faci investitii proaste. Ai grija la o tendinta spre vanitate.

LEU
Vei observa ca in aceasta perioada ai mai multa influenta asupra celorlalti. Ceilalti vor avea tendinta sa iti urmeze cerintele. Nu esti satisfacut de explicatii superficiale si ai tendinta sa cauti adevarul. Acesta este un moment bun sa iti simplifici viata si sa scapi de ceea ce nu ai nevoie.

FECIOARA
Devii mai constient si mai constiincios in ceea ce priveste viata personala. Directia ta in viata devine mai clara si scopurile sunt mai bine definite. Este timpul sa te concentrezi asupra ceea ce vrei. Este o perioada excelenta pentru avansare profesionala.

BALANTA
Este o perioada de echilibru intre viata personala si obiective, intre nevoi si intentii. Relatiile cu sexul opus se imbunatatesc. Este un timp bun sa te concentrezi asupra situatiilor domestice si sa vezi ce poti sa imbunatatesti pentru viitor deoarece lucrurile merg bine acum si vezi viitorul mult mai clar.

SCORPION
Citeste, participa la cursuri in orice domeniu esti interesat si vei fi recompensat. Din punct de vedere mental esti mai clar si mai alert. Planurile facute acum sunt mult mai sigure si cu putine sanse de a se schimba in ultimul minut. Calatoriile sunt favorizate, in special daca sunt pentru afacerea ta.

SAGETATOR
Din punct de vedere emotional, aceasta este o perioada foarte optimista si te simti plin de idei pe care nu ai timp sa le pui in aplicare. Acesta este un moment bun sa incepi un proiect nou care iti va ocupa o perioada lunga de timp.

CAPRICORN
In aceasta perioada esti capabil de un progres ferm cu efort sustinut. Vei descoperi ca rabdarea iti este imbunatatita asa ca este o perioada buna sa muncesti la orice lucru care cere planificare atenta sau analiza complicata si detaliata si concentrare puternica. Munca ta va fi deliberata, metodica si amanuntita si nu vei face greseli.

VARSATOR
Gusturile tale sunt puse la indoiala acum. Poti sa achizitionezi lucruri si mai tarziu sa te intrebi ce era in capul tau. Amana achizitiile mari pentru ca vei plati prea mult si vei descoperi ca nu era ceea ce iti trebuia

PESTI
Este o perioada buna sa te ocupi de probleme practice deoarece vei fi capabil sa iti integrezi planurile in idealurile tale. Ai un puternic simt al obligatiei, datoriei si responsabilitatii. Poti sa raspunzi nevoilor altora fara sa ai sentimentul de a compromite ceva important.

(277)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *