HOROSCOP 25-­31 mai 2015

0

HOROSCOP 25-31 mai 2015

BERBEC
Descoperi ca trebuie sa-ti adaptezi scopurile pentru a se potrivi mai bine cu realitatile de care esti mai constient acum si pe care nu le-ai observat in trecut. Pe de alta parte este posibil ca evenimentele sa te ia prin surprindere si sa ajungi la un impas in urma caruia ramai cu o incertitudine asupra directiei tale in viata.

TAUR
Creste linistea si calmul mediului tau de zi cu zi si il pastreaza in acelasi timp vioi. Acesta este un timp cand poti sa rezolvi ceva, deoarece mintea ta este mult mai receptiva si excentrica atunci cand analizeaza probleme. Fii atent la faptul ca nu iti vei dori sa faci o munca care cere o gandire disciplinata. Munca dificila trebuie amanata pentru alta data.

GEMENI
Atentia ta se concentreaza asupra taxelor sau chestiuni legate de datorii. Este o perioada buna sa inspectezi termenii imprumuturilor. S-ar putea sa te gandesti sa scrii termenii unui testament sau pentru o proprietate. Ai o obligatie care te forteaza sa calatoresti acum sau fata de o persoana din afara localitatii/tarii.

RAC
Aceasta este o perioada de mare inspiratie pentru tine. Intuitia ta este crescuta si vei incerca noi idei si modalitati unice de a rezolva probleme. Acesta este un timp excelent sa iti imbunatatesti aptitudinile tehnice pentru ca vei gasi mult mai interesante subiectele ca: ingineria, stiinta sau arhitectura.

LEU
Vei fi invitat la evenimente sociale sau petreceri unde vei intalni persoane importante care te pot ajuta in cariera. Este o perioada favorabila pentru relatiile de iubire. Relatiile existente cu cei iubiti sunt placute. Este un timp pentru jocuri si distractii.

FECIOARA
Vei fi mai indulgent cu propriile tale placeri si mai lenes decat de obicei si vei avea tendinta de a exagera cu achizitiile peste limita bunului simt. Ocazional , coincide cu situatii sociale stanjenitoare care pot duce la incurcaturi (in special daca lipseste moderatia), mai ales in timpul petrecerilor sau evenimentelor sociale

BALANTA
Intimitatea este mai favorizata decat de obicei. Daca nu esti implicat intr-o relatie si cauti pe cineva, este un moment propice pentru a intalni pe cineva nou pentru ca esti atragator si in acelasi timp receptiv la sarmul celorlalti.

SCORPION
O perioada cand poti sa iti protejezi cu succes casa si mediul domestic impotriva oricarei amenintari exterioare. Gandirea este influentata de emotii si lipseste obiectivitatea, asa ca luarea deciziilor este mai bine a fi amanata pana la limpezirea mintii. Este o perioada buna pentru relatii romantice.

SAGETATOR
Daca ai un termen limita acum, probabil nu il vei putea respecta, asa ca e bine sa faci cate ceva inainte pentru ca tendinta de a amana va fi puternica.
Probabil ca vei avansa in cariera deoarece obstacolele par a fi disparut din calea ta.

CAPRICORN
Acesta este un timp in care motivatiile tale sunt in consens cu ale celorlalti. Vei fi capabil sa pui nevoile altora in fata nevoilor tale si nu te vei simti lasat pe dinafara sau privat de recunoastere. Implicarea cu institutii caritabile, spitale si biserici are ca urmare recompense foarte bune in aceasta perioada.

VARSATOR
Relatiile tale par ideale, mult mai bune decat asa cum sunt in realitate. Iti este mai usor sa treci peste greselile altora, datorita faptului ca toleranta ta este crescuta. Imaginatia si creativitatea ta sunt crescute.

PESTI
Este o perioada de intensificare a relatiilor, in special a celor sexuale. Sentimentele pe care le ai fata de partenerul tau sunt mult mai intense. Simti nevoia unei uniuni mai complexe intre voi. Nu vei avea prea multa rabdare cu oamenii superficiali.

(419)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *