Paddington: din 5 decembrie in cinematografe

0

Mult asteptatul film al iernii apare din 5 decembrie in cinematografele din Romania.

Paddington-posterUrsuleţul Paddington a luat nastere in 1958, din imaginaţia autorului pentru copii Michael Bond, ale carui opere, „A Bear Called Paddington” si seria „Paddington Bear” s-au vandut in peste 35 de milioane de exemplare si au fost traduse in peste 40 de limbi. In mod surprinzator, desi ursuletul a aparut la televiziune, in mai multe seriale britanice, aceasta este pentru prima data când autorul Michael Bond isi da consimtamantul pentru transpunerea pe marele ecran a personajului creat de el. Cu o distributie de exceptie, filmul foloseste vocea lui Ben Wishaw (Skyfall) pentru Paddington.

Paddington4Filmul prezinta povestea amuzanta a unui ursulet venit din indepartata jungla peruviena tocmai la Londra, in cautarea unui camin. Singur si parasit in gara din Paddington, realizeaza ca e posibil ca viata în marele oras sa nu fie asa cum si-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa in care face cunostinta cu familia Brown. Citind biletelul pe care-l poarta la gât – pe care stă, scris de mână, „Vă rog, aveţi grijă de acest ursuleţ. Vă mulţumesc!” – ei ii ofera intai un ceai, apoi o familie si un acoperis deasupra capului. Se pare că norocul îi surade lui Paddington – pana cand intra in scenă un personaj macabru, acărui singură dorinţă este aceea de a-l captura şi a-l împăia pentru muzeu.

Regia şi scenariul sunt semnate de Paul King, producătorul filmului este David Heyman, iar producători executivi Rosie Alison, Jeffrey Clifford şi Alexandra Ferguson.
Distribuţia este formată din: Ben Whishaw (vocea lui Paddington), Hugh Bonneville (Dl Brown), Sally Hawkins (Dna Brown), Nicole Kidman (Millicent) si alte nume mari ale cinematografiei.

Ana Maria Iancu

(348)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *