Pantofii cu toc pot fi confortabili

0

Fiecare la randul nostru avem o buna prietena sau o simpla cunostinta care este complet impotriva purtarii pantofilor cu toc la diverse evenimente, alegand in defavoarea acestora o pereche de incaltaminte « mult mai lejera » fara toc.

Ce anume nu stiu persoanele care pornesc cu idei preconcepute, in acest caz, este faptul ca nu toti pantofii au acelasi model, cum nici picioarele noastre nu sunt identice.

Iata ce trebuie sa luam in considerare in momentul achizitionarii unei noi perechi de incaltaminte :
1. In primul rand, trebuie sa renuntam la cumparaturile online. Acestea pot fi facute pentru orice tip de produse, insa nu si pentru incaltaminte, cu atat mai mult daca suntem constienti de faptul ca picioarele noastre sunt dificile; in cazul in care purtati cu o jumatate de numar mai mult, sau aveti un picior putin mai lat decat celalalt trebuie sa aveti in vedere faptul ca riscati destul de mult pe banii dumneavoastra.

Jimmy-Choo2. Incercati sa va cumparati incaltaminte de calitate. O veche zicala romaneasca spune : « sunt prea sarac sa-mi cumpar lucruri ieftine » foarte adevarat. Cu riscul de a scoate mai multi bani din buzunar incercati sa achizitionati produse de buna calitate pentru a va bucura mai mult timp de acestea si implicit nu va vor face piciorul sa sufere.

3. Asigurati-va ca aveti tocul fixat. O problema destul de frecventa la incaltaminte este instabilitatea tocului. In momentul in care probam o pereche de pantofi care ne plac in mod deosebit, uitam sa mai verificam anumite aspecte care tin de propria sanatate. Pe principiul « baba sufera la frumusete » ne chinuim trupul o seara intreaga, in cadrul unui eveniment, in loc sa evitam aceasta mica neplacere, dat fiind faptul ca instabilitatea tocului poate fi cauzata de un defect din fabricatie, sau din cauza faptului ca au fost probati mult prea mult de pe rafturile magazinului.

wonderful-shoes4. Grosimea conteaza! Da, grosimea tocului este mai importanta decat ati crede. Desi suntem tentate sa achizitionam o pereche de stiletto-uri, ar trebui sa ne concentram pe ce ne face mai bine piciorului. Daca esti constienta ca nu ai nicio sansa sa rezisti in pantofi cu toc subtire, incearca sa cumperi pantofi cu un toc mai gros. Iti vor oferi mai multa stabilitate, te vor face sa te simti mai bine si cu siguranta vei fi mult mai eleganta petrecandu-ti intreaga seara in aceeasi pereche de pantofi, decat sa renunti la acestia in favoarea unor balerini simpli dupa primele 2 ore.

Acorda mai multa atentie acestor cumparaturi decat ai face in mod obisnuit cu alte articole, felul in care o pereche de pantofi te vor face sa te simti iti va influenta starea pe intreg parcursul evenimentului; renunta la ideile preconcepute si pune pret pe frumusetea ta !

Ana Maria Iancu

(666)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *