Rezultatele testului: esti dependenta de dulciuri?

0

Cum spuneam anterior, in functie de cumulul de puncte obtinut vei descoperi daca esti sau nu dependenta de dulciuri!

Iata rezultatele testului:

10-13 puncte
Felicitari! Zaharul nu reprezinta o problema pentru tine, iar lipsa lui nu iti cauzeaza probleme!

14-19 puncte
Zaharul nu te controleaza. Mai degraba nu te-ai abtine de la mancare decat sa-ti omori timpul consumand dulciuri. felicitari! Testul arata ca nu te abtii de la dulciuri, ba chiar mai mult le consumi in mod constiincios! Keep doing the great job!

sweets20+ puncte
Cazul tau este o problema mai speciala. Nu te poti abtine de la dulciuri aproape deloc. De multe ori ai renunta la principalele mese ale zilei in loc sa renunti la o bucata de ciocolata. Lucru complet nesanatos, iar tu stii asta! Corpul tau isi pierde din energie dupa miezul zilei, iar acesta nu este un semn tocmai bun. daca ai renunta la cantitatea foarte mare de dulciuri pe care o introduci in organism, ai reusi sa aduci corpului si energiei tale un echilibru extraordinar, astfel reusind sa faci fata tuturor provocarilor de pe parcursul zilei. Stii ca toate aceste lucruri sunt gresite insa nu te poti abtine? Noi iti recomandam sa consumi cat mai multe fructe si sa bei cat mai multa apa, sau de ce nu, sa le combini pe amandoua, pentru a depasi toate problemele aduse de consumul excesiv de dulciuri. Iata aici cum poti combina apa cu fructe pentru un aport ridicat de energie 100% sanatoasa, fara a simti nevoia de bauturi energizante sau ciocolata cu un procent ridicat de cacaoa.

Nu te forta sa scapi brusc de zaharul din alimentatie, asa nu vei reusi niciodata, pur si simplu straduieste-te sa faci cat mai mult bine organismului tau pe o perioada indelungata. Renunta azi, consuma maine, apoi renunta urmatoarele doua zile, iar viata ta poate deveni mai linistita. Succes!

(125)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *