10 Cladiri ciudate ale lumii de care te vei indragosti (I)

0

Considerate de unii oameni ca fiind fabuloase, de altii privite ca si cand ar fi fost niste ciudatenii, unele dintre cele mai ciudate cladiri ale lumii incanta privirea turistilor de pe intreg mapamondul.

peakock-roomSala Paunului, Castelul Sammezzano, Toscana, Italia.
Un loc de-a dreptul fabulos, s-a pastrat pana in zilele noastre sub aceeasi forma. Construit in 1605, Castelul Sammezzano se afla pe varful unui deal, iar incaperile sale au ramas neatinse de valul modernitatii.

 

 

 

Sanya-airportAeroportul Sanya Pheonix, China – Situat in cel mai sudic punct al Chinei, Aeroportul Sanya Pheonix este situat pe insula Hainan. Aeroportul nu are dimensiuni foarte mari, insa are un rol vital pentru intreaga populatie a orasului, cat si pentru turistii care doresc sa ajunga in aceasta regiune a Chinei.

 

 

Wat Rong Khun, Thailanda

Cunoscut sub numele de Templul Alb, Wat Rong Khun reprezinta un templu neconventional al lui Buddha. Situat in Chiang Rai, acesta a fost construit de catre Chalermchai Kositpipat in anul 1997.

Gardens-by-the-bayGarden by the Bay, Singapore
Gardens by the Bay este un parc situat in centrul orasului Singapore. Prin acest proiect, guvernul si-a propus sa transforme intreaga metropola intr-un oras-gradina atat pentru a proteja flora, dar si pentru a proteja cetatenii de nivelul ridicat al poluarii globale.

 

hotel-montaña-magicaMontana Magica Lodge, Chile
Hotelul din muntele magic ne face sa credem ca povestile sunt inspirate din viata reala. Hotelul acoperit de o vegetatie luxurianta impreuna cu apa care aluneca pe deaspra ferestrelor reprezinta una dintre cele mai fascinante atractii turistice ale momentului.

 

 

Ana Maria Iancu

(574)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *