Cabral: o noua provocare

0

Una dintre cele mai indragite vedete ale showbizz-ului romanesc, Cabral Ibacka a primit cu incantare propunerea de a dubla vocea lui Jamie Foxx in Annie film distribuit de InterCom Film Distribution, castigator a 7 premii Tony.

Annie3Cabral admite ca este o noua provocare pentru el, vorbind cu entuziasm despre alegerea facuta: Am mai dublat desene animate, dar Annie este ceva nou, cu o incarcatura emotionala mare si cu o poveste simpla dar superba. Sărbătorile vor fi sigur mult mai frumoase cu acest film, de-abia astept sa mergem – eu si Inoke – sa vedem filmul impreuna. Da, am emotii.”, spune Cabral.

Mai mult, pentru prima data in cariera sa, Cabral va canta pentru spectatorii Annie. Cantecele din muzicalul Annie au devenit legendare imediat imediat dupa lansarea show-ului pe scena de la New York. In ziua de astazi e dificil sa-ti imaginezi o lume în care nu ar exista cantecele: “Tomorrow,” “Maybe,” sau “It’s the Hard-Knock Life” – cantece pe care toata lumea le cunoaste.

Annie-filmJammie Foxx intruchipeaza, in noua varianta a filmului Annie, pe Will Stacks, seful unei companii de telefonie mobila. Aceasta versiune moderna a personajului este acum pe intelesul tuturor celor care il vor urmari filmul, atat copii cat si adulti.
Quvenzhané Wallis, micuta Annie, este o tanara orfana care prin sinceritatea si optimismul ajunge sa-i fie de ajutor, in campania catre postul de primar al New York-ului, lui Stacks. Tocmai cand micuta credea ca soarele va rasari pe strada ei si ca va deveni un copil normal cu o familie, lucrurile iau o intorsatura ciudata.

Din distributie mai fac parte actorii: Cameron Diaz, ingrijitoarea cea rea,Rose Byrne si Bobby Cannavale.

Annie are premiera in cinematografele din Romania pe 26 decembrie, atat in variantă subtitrata cat si in varianta dublata.

 

Ana Maria Iancu

(321)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *