7 lucruri pe care un barbat NU vrea sa le faci la un „first date”

0

Te pregatesti de o intalnire cu barbatul viselor pe care l-ai asteptat atata vreme? Chiar il placi si nu vrei ca si de data aceasta sa ai ghinion? Poate ar trebui sa stii mai intai care sunt cateva dintre lucrurile pe care acestia le gasesc inconfortabile.

Iata 7 lucruri pe care un barbat nu vrea sa le faci la un „first date”:

couple-plane1. Fii prezenta: aici si acum cu el. Nu acum un an, acolo cu un altul. A ne intelege, noua, barbatilor ne displac complet comparatile si amintirile. Le gasim obositoare, plictisitoare si daca se intampla ca barbatul sa aiba deja alte experiente neplacute, s-ar putea sa se ridice si sa plece, cu riscul de a parea „un badaran si un nemernic, fata!”

2. Fa-i complimente. Dar nu exagera! E in regula sa-i spui ca iti plac ochii lui, sau cum si-a asortat camasa cu sacoul, dar nu incerca sa o spui sub o forma dubioasa ca si cand l-ai analiza. „Imi place camasa ta Polo cu acest sacou de la Zara, care dintre cele doua branduri iti place mai tare?” EXCLUS! Astazi o camasa Polo analizata in detaliu, maine un fir de par de alta culoare pe siretul de la adidas; clar motiv de disputa.

3. Fii tu insati! M-am facut inteles? Nu stiu cum esti tu, dar orice ar fi, comporta-te ca tine. Orice exagerare iti poate aduce cartonasul rosu si poate nu pe moment, dar peste cateva saptamani cand iti vei da arama pe fata.

4. Comanda cu simt. Daca te-a invitat la un restaurant bun incerca sa nu te arunci la fructe de mare sau la piept de rata cu sote de ciuperci chiar daca n-ai mai mancat de mult. Fii draguta, spune-i ca nu te-ai decis, intreaba-l pe el ce-si comanda si cauta sa fii aproape de pretul sau.

classy-woman5. Nu vorbi mult…dar nici putin. Nu-i exagera cu povestitul dar nici sa nu stai speriata, undeva la mijloc ma intelegi? Pe nimeni nu intereseaza cum ai cazut in cap la 3 ani sau sa scoata vorbe cu furculita de la tine.

6. Nu te lauda! Vei plictisi, asta e tot ceea ce pot sa-ti spun. Mai precis, daca ai in conversatie mai mult de 3 propozitii care incep cu Eu am/Eu pot…deja imi miroase a putred.

7.Nu te imbraca vulgar. Poate restaurantul la care te-a invitat a anulat rezervarea si acum trebuie sa mergeti la cafeneaua din colt, iar tu vei fi in fusta si pe tocuri, cu decolteu. Nu te stradui prea tare, risti sa cazi in ridicol.

Ca un bonus va reamintesc, domnisoarelor, ca daca nu v-a sunat in prima saptamana dupa o intalnire, nici nu o va mai face. Indicat ar fi sa nu o faceti nici dumneavoastra pentru a nu cadea in ridicol. Asta e asa, un sfat prietenesc!

 

Theodor D.

(325)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *