Comedy Short Film Festival: premii pentru imagine si film romanesc

0

Luni, 2 martie 2015, la Cinema Movieplex, au fost prezenti in calitate de membri ai juriului Ana Ularu si Bogdan Dumitrache.

Lucian Dobrovicescu – directorul artistic al festivalului – s-a adresat participantilor cu voie buna inca de la inceputuri: „Bine ati venit sa traiti din plin, murind de ras, la primul festival de filme de scurtmetraj din Romania organizat intr-un mall.”
Dan Cîrstea, producatorul festivalului, adauga: „Acest festival se adreseaza in primul rand familiilor. Plaza Romania este un mall de familie si am conceput un festival la care poate merge orice familie care doreste sa se relaxeze. E un festival la care poti merge cu copiii. Fara vulgaritati, fara scene la care trebuie sa le pui mâna pe ochi, numai comedie pura! Grabiti-va sa luati biletele gratuite, caci se epuizeaza repede!”

Premiile oferite la prima editie a Comedy Short Film Festival din perioada 2-8 martie, sunt: Best Plaza Comedy Short Film Award ( in valoare de 1500 de euro), Best Student ComedyShort Film Award (in valoare de 1000 de euro) si Best Animation Comedy Short Film Award (1000 de euro).
Pe langa acestea se vor acorda premii pentru cel mai bun scurtmetraj romanesc de comedie care participa la Comedy Short Film Festival, cat si premiul pentru pentru cea mai buna imagine, acordat chiar de regizorul Hanno Hoeffer.

Ana Maria Iancu

(374)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *