Femeia ideala?

0

Exista sau nu FEMEIA IDEALA, exact cum as pune aceeasi intrebare si sexului frumos: Exista sau nu barbatul ideal?
Ce ar inseamna asta pentru fiecare dintre noi? Cum s-ar raporta la nevoile vietii cotidiene? Cum ar trebui tratat/ tratata, barbatul/ femeia ideala?

Sunt doar cateva din intrebarile pe care mi le-am pus de-a lungul timpului. La unele am gasit raspuns, la altele nu. Iar asta pentru ca in functie de valorile fiecaruia cautam o anumita perfectiune in partenerul nostru. Se pare ca multi dintre barbatii pe care i-am intrebat ce inseamna femeia ideala au raspuns evaziv la acesta intrebare, dar nu pentru ca nu stiau ce sa spuna, ci pentru ca in viziunea lor femeia ideala este aceea care sta acasa, aduce bani, este o curva in asternut si ar trebui sa il si trateze ca pe un rege. Sunt de parere ca ar trebui sa ne gandim un pic mai profund la acest aspect, si asta, pentru ca nu este normal ca intr-o relatie sa te gandesti la partenera ta ca la o marioneta. Nu este o papusa pe care s-o cumperi de la un magazin, desi o foarte mare parte dintre ele se considera asa. Relatia ideala nu este plina de bani, bijuterii, masini sau vile. Nimic din toate aceste nu au nicio valoare in timp daca ele nu vin la pachet cu niste emotii si trairi care sa te faca sa simti ca nu ai trait degeaba. Pentru a te bucura de femeia de langa tine si pentru ca ea sa fie femeia ideala este necesar sa o tratezi ca pe una.

perfect-coupleO femeie ideala este femeia in care fiecare barbat vede idealul feminin, iar asta tine foarte mult de dorintele si nevoile fiecaruia dintre noi. Este valabil si reciproca, deoarece barbatul  ideal nu este „PRINTUL BRUNEI-ULUI” sau „PRINTUL SPANIEI”, cred ca barbatul ideal este cel care va poate face sa va simtiti cu adevarat femei,  care este in stare sa ofere siguranta emotionala de care ai nevoie si de ce nu ,care este cu adevarat barbat. Acela caruia nu ii este rusine sa planga in fata partenerei de viata. Aceasta este dovada ca si cel mai puternic barbat poate fi sensibil atunci cand se afa in preajma femeii pe care o iubeste si in care are incredere……

Asa ca din punctul meu de vedere un barbat nu cauta femeia ideala, ci femeia langa care sa isi satisfaca ego-ul masculin, iar asta din nefericire nu este benefic pentru niciunul dintre parteneri. Vom discuta meu multe despre aceste aspecte atunci cand voi ajunge la vulnerabilitati.

Mirel

(789)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *