Feminitatea masculina

0

Feminitatea masculina-de mult a apus vremea vanatului si a pescuitului ca forma de subzistenta insa cu toate astea barbatilor le vine foarte greu de a se opri din aceste activitati, dorindu-si sa ramane pe vecie pradatorul si nu prada.

Societatea impune cateva reguli mascate cu privire la sexul masculin adult al speciei umane inca din primele zile ale vietii: albastrul este pentru baietei, masinutele vor fi jucariile desemnate exclusivist baietilor, niciodata nu vor primi drept rasplata 2 sedinte la spa, sau masaje pentru relaxare, caci nu este necesar sa ni se amestece ADN-urile.

Adevarat este faptul ca nimeni nu incurajeaza o transformare a tuturor barbatilor in travestiti, insa nu trebuie uitat faptul ca evolutia inseamna mai mult de atat si ca indiferent cat de mult le-ar placea femeilor barbatii care emana masculinitate, intotdeauna vor avea un plus in fata acestora, barbatii care emana o masculinitate ingrijita.

Victor, un prieten bun si mereu aranjat, nu poate onora invitatiile grupului nostru intotdeauna din motive obiective: o data pe saptamana exista o dupa amiaza in care se relaxeaza mergand la sauna, masaje terapeutice, masaje de relaxare sau orice alte servicii oferite clientului. Nu stiu daca acesta este motivul pentru care toate fetele il considera pe Victor ca fiind unul dintre cei mai sarmanti si degajati tipi ai grupului, insa cu siguranta este cel mai relaxat si zambitor, emanand la tot pasul o energie pozitiva.

Chicotelile colegilor de breasla la auzul cuvintelor : “masaj” si “sauna” nu au fost lipsite de comentarii rautacioase, insa raspunsurile date de Victor, impreuna cu punctul lui de vedere foarte sanatos, au inchis gurile multor amatori:
“Se vorbea la un anumit moment dat despre empatie in relatiile de cuplu, iar aceasta este necesara nu doar pentru impartasirea momentelor dificile prin care doi oameni trec, ci si prin momentele de relaxare low-cost. Ori daca partenera ajunge acasa aranjata proaspat, zambitoare si lipsita de griji, probabil toate aceste lucruri s-ar diminua la vazul unui consort nervos, stresat, nearanjat, certat chiar si cu apa, pe motivul unei depresii ingrozitoare. Daca femeia accepta sa invete sa joace golf, sau sa se plimbe cu bicicleta doar pentru ca tie iti place, ar trebui ca si barbatii sa se rasfete cateodata alaturi de partenera. Pentru ca face parte din rasfatul pe care orice fiinta umana il merita”
La auzul unei serii de refuzuri si cateva strambaturi de nas, s-ar putea ca femeia sa fie in fiecare zi plecata la salon, petrecand cat mai mult timp singura si asta pentru ca societatea ne-a invatat sa nu ne permitem anumite lucruri chiar daca ne sunt la indemana.

Explicatia cea mai la indemana se poate regasi in primul paragraf, am fost educati sa vanam, sa supravietuim, sa le oferim confort consoartelor. E greu sa stai sa „pierzi vremea” incercand sa afli diferenta dintre culori si miresme sau de ce un oarecare sampon nu se potriveste cu un anumit balsam.
Fiecarui barbat i-ar placea sa simta aroma unei imbăieri cu iubita, cred ca oboseala si stresul zilnic s-ar resimti altfel dupa un weekend petrecut in regim de SPA, de fapt pana la urma nu de frizerii, culori, coaforuri sau masaje este vorba, ci de relaxare si relaxarea face buna casa cu tandretea, care la randul ei se leaga intr-un fel anume cu iubirea si silogismul meu se incheie metaforic si banal in acelasi timp. Iubirea inseamna tandrete. Tandretea este la genul feminin, deci iubirea inseamna femeia.

 

(820)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *