15 Orase de vizitat intr-o viata (II)

0

Sunt minunate, fascinante, iar in cazul in care va aflati printre fericitii care au vizitat mai multe tari, acest articol poate deveni inspirational pentru destinatiile urmatoare:

Alaturi de orasele mentionate in articolul anterior, mai adaugam cateva locatii demne de vazut intr-o viata, apropiindu-ne de tinta noastra cu numarul 15.

paris7. Paris, Franta
Da, este la moda, toata lumea buna se logodeste acolo, insa ceea ce mult omit este incarcatura culturala pe care o ofera acest oras uimitor. Indragostitii au pus monopol pe Orasul iubirii, insa arta predomina, iar parisul merita vizitat la orice varsta caci in fiecare etapa a vietii il vei percepe altfel.

8. Viena, Austria
Destul de aproape situat de tarisoara noastra, Viena reprezinta o destinatie clasica pentru cultura si relaxare. Intotdeauna te vei intoarce mai bogat din punct de vedere emotional din acest oras. Fie ca te bucuri de arhitectura fabuloasa pe perioada verii sau de minunatul targ de Craciun, Viena te va surprinde de fiecare data.

9. Barcelona, Spania
Cel mai mare oras al Spaniei, dupa Madrid, Barcelona ofera turistilor posibilitatea de a se plimba de la ramasitele romane spre cetatea medievala cu directie spre orasul actual modern. Pentru cei interesati de cultura, Muzeul Național de Arta al Cataloniei merita vizitat.

10. Berna, Elvetia
Berna, capitala Elvetiei, are muzee in tot orasul. Pe strada Hodlerstrasse, puteti gasi cel mai vechi muzeu al Elvetiei, acesta dateaza inca din 1879.

 

Ana Maria Iancu

(262)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *