„Cel Ales” castiga un nou premiu

0

„Cel ales”, in regia lui Cristian Comeaga este unul din cele zece filme carora le-a fost acordata distinctia „Rising Star Award” in competitia Canada International Film Festival 2015.

cel-ales-mainDupa o serie de patru premii castigate la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, printre care premiul pentru cel mai bun film narativ, distincția obținută la Vancouver este a patra ocazie în care “CEL ALES” e remarcat pe continentul nord-american.
O film exceptionala, o simfonie cu note comice si elemente tragice,povestea are și o conotație politică, acuzând răspicat existența unui grup de interese ocult, net superior temutei Securitati, o “cupola” care, în opinia autorului, a controlat, controlează și va controla vietile tuturor.

Filmul urmareste viata personajului interpretat de Bogdan Stanoevici, un individ ce evoluează pe parcursul a mai mult de trei decenii, de la absolvirea liceului până in pragul senectuții. In film mai apar actrite precum Laura Cosoi si Olimpia Melinte.
“CEL ALES” este o productie de Domino Film; avanpremiera este in data de 22 aprilie, urmand ca premiera sa aiba loc in intreaga tara in data de 24 aprilie.

Iancu Ana Maria

(558)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *