Cum suporti o despartire cu eleganta?

0

Inevitabil, fiecare dintre noi a trait, cel putin o data, momentul critic al sfarsitului de relatie, iar daca acest lucru ti se intampla pentru prima data, poti trai cu impresia ca suferinta post despartire iti permite acum sa-ti iei lumea in cap. Nimic mai gresit!

Iata cum poti suporta o despartire cu eleganta:

In primul rand trebuie sa faci pace cu tine insati/insuti si sa intelegi ca acest lucru este la fel de firesc ca mersul la cumparaturi sau bautul apei. Pur si simplu, se intampla.

kissing-coupleIn al doilea rand, o despartire nu inseamna o evadare dintr-o cusca a bunul simt. Comportamentul tau post despartire nu ar avea de ce sa se schimbe decat in cazul in care ai jucat un rol pe perioada intregii relatii. O dezlantuire de scurta durata nu este gresita, insa schimbarea comportamentala totala nu va va aduce decat neplaceri. Limbajul dumneavoastra la adresa fostului partener trebuie sa ramana neutru. Nu vom folosi jigniri pentru ca riscam sa cream o impresie gresita tuturor celor cu care vom discuta. Fii prietenos in discutii si mentine un ton calm. Fii gratios atunci cand cineva este nepoliticos, daca subiectul iti face rau mai bine evita-l. Barfa si rautatea, chiar si justificate, denota un caracter slab.

Nu incerca sa atragi atentia asupra ta plangandu-te permanent; risti sa fii exclus din grupul de prieteni din care faci parte. Nimanui nu-i place o femeie care exagereaza sau un barbat plangacios.

Incepe prin a-ti petrece timpul liber facand lucrurile care iti plac cu adevarat. Citeste, asculta muzica, iesi cu prieteni sau chiar apuca-te de un sport nou. Vei arata mult mai bine, gandurile tale negative se vor indeparta si cine stie…o transformare fizica va atrage mai multe persoane de sex opus in preajma ta.

Love-herePe principiul „a little party never killed nobody” aceasta destinde si ajuta la cresterea increderii in sine. Dezvolta sociabilitatea si înlatura depresia post despartire. Nu te simti prost daca nu iese asa cum iti doresti, de cele mai multe ori ceva spontan este mai sanatos decat ceva organizat la perfectie, pana la ultimul detaliu. Poti incepe prin a-ti invita prietenele/prietenii la tine, va simtiti bine cateva ore dupa care puteti continua in oras. Mia mult ca sigur din 7 prietene/prieteni invitati, 2 nu vor putea veni din varii motive: unul trebuie sa plimbe pisica, altul nu e aranjat pentru club, celalalt trebuie sa ia lectii de vioara s.a.m.d. Important este sa nu te descurajezi.

Speram ca aceste mici sfaturi ti-au fost de folos si ca vei trece peste o despartire cu eleganta. Mult succes!

(429)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *