Fantasmagoria

0

Fantasmagoria – Premiul pentru ‘Cel mai bun spectacol’ la Festivalul Internațional ‘Panphys’, Skopje – Macedonia (2011) a fost acordat piesei « Fantasmagoria ».

Spectacolul a fost pus in scena de catre compania Passe-Partout, infiintata in anul 1999 de catre marele actor Dan Puric, alaturi de o serie de creatii aflate sub indrumarea aceluiasi creator, menite sa dezmierde simturile artistice ale fiecaruia dintre spectatori. Aceasta parere nu este deloc una subiectiva, in ajutor ne vine actorul Petru Ciobanu impreuna cu cateva recomandari si impresii personale legate de spectacol :

fantasmagoria
Ralix: Ce inseamna pentru dumneavoastra spectacolul „Fantasmagoria”?
Petru Ciobanu: Pentru mine spectacolul Fantasmagoria eate biletul pt urmatorul nivel in cariera mea de actor. Dupa teatrul cu vorbe, dans, lupta scenica am bifat si pantomima.
Ralix: De ce credeti ca publicul ar trebui sa vada acest spectacol sau cui se adreseaza acest spectacol?
Petru Ciobanu: Fantasmagoria este ca dragostea, adica nu are varsta. Este spectacolul care poate fi vazut de la mic la mare.
Ralix: Care este mesajul pentru spectator?
fantasmagoria-petru-ciobanuPetru Ciobanu: Sunt lucruri in viata pe care nu trebuie sa le ratezi, Fantasmagoria nu este de ratat. Vino sa vezi daca nu crezi …
Ralix: Ce inseamna ca actor sa joci intr-un spectacol pus in scena de Compania Passe-Partout?
Petru Ciobanu: Compania Passe-Partout este ca o casa parintesca unde este mai bine daca nu acasa la parinti 😉
Ralix: Care a fost feedbackul dlui.Puric in legatura cu acest spectacol?
Petru Ciobanu: Feedbackul dlui Puric – „nici nu va imaginati ce bijuterie de spectacol aveti in mana, jucati si bucurati lumea cu el.”
Mai mult de atat nu putem adauga, insa cu siguranta putem spune ca este un spectacol in petru-ciobanuadevaratul sens al cuvantului. Biletele au fost puse in vanzare la Casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani. Voi mergeti? Povestim dupa spectacol cum vi s-a parut!
E timpul pentru cultura !

Ana Maria Iancu

(298)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *